Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 27 November Kl. 16:00 Læs mere her

Sharp og HP smider håndklædet i ringen


46451 akademikeren 18/9 2011 08:16
Oversigt

Ca. 70% af alle tablets er stadig IPads! Det fik Sharp og HTC til at smide håndklædet i ringen og vil ikke længere markedsføre deres produkter.

Med RiMMs skuffende salg på 200.000 styks PlayBooks er de nu også pressede og må nok imødese en hård tilværelse mens smartphone markedet presser deres populære blackberry.

Sony ventes at lanceres en ny tablet, som blandt andet kan køre Playstation spil, hvilket smager lidt af den integration som også Apple har mellem software og hardware platform.

Samsung led tidligt på måneden den tort at blive forbudt i Tyskland, fordi den blev dømt for at være en kopi af IPad. Deres Galaxy 10.1 er lige nu nok det der er tættest på at være en konkurrent til IPad, men det er altså kun fordi den er en kopi.

Så venter vi stadig på Nokia/Microsoft, som måske går i Tablet tanker også. Ellers ligner dette markedet lige p.t. en slamdunk for Apple. Endnu en gang.TRÅDOVERSIGT