Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

AroCell i udbrud (AROC)


46625 megetgod 22/9 2011 23:03
Oversigt

Jeg er faldet over det lille selskab AroCell noteret på Aktietorget i Sverige http://aktietorget.se/QuotesInstrument.aspx?Language=2&InstrumentID=SE0003883990 . Selskabet står bag en diagnosticeringsmetode til cancer, som man kan læse mere om på selskabets hjemmeside http://www.arocell.com/products-technology/ . Jeg er slet ikke i stand til at vurdere teknologiens styrke eller give et bud på en fair kurs for aktien, men jeg mener ligesom med mange andre små teknologiaktier at risiko og potentiale er stort.

Grunden til at jeg ser denne Aktie som særligt interessant er at aktien i dag er lukket i ATH (kurs 5,2), lidt højere end den tidligere top (kurs 5,1) der blev sat nogle dage efter børsnoteringen i maj. Efter nogle måneder med en sidelæns udvikling i området omkring kurs 4 er aktien over den seneste uges tid brudt ud i opadgående retning og har som sagt sat ny ATH i dag baseret på lukkekurser. Jeg ser gode muligheder for at den opadgående trend fortsætter den kommende tid, da der her i løbet af efteråret er udsigt til et pænt news flow. Lanceringsfasen af selskabets første produkt igangsættes ved en konference i Italien, http://www.isobm-conference.org/ , d. 15. - 19. oktober og selskabet skriver i seneste regnskab at det det er i forhandlinger med potentielle distributøre i Tyskland, Italien, Spanien, Belgien, Holland, Luxemburg og Norden. Aftaler forventes indgået i løbet af efteråret.

Der har siden børsnoteringen ikke været nogle store nyheder fra selskabet, så aktien har endnu ikke tiltrukket sig nogen videre interesse. Det forventer jeg vil ske i forbindelse med produktlanceringen og ser derfor aktien stige i løbet af de kommende måneder.

Selskabet har en markedsværdi på ca. 40 mio. skr. og er derfor ret illikvid. Jeg har således valgt at købe en lille portion aktier, og satser iøvrigt på at de generelle tendenser der er på aktiemarkederne ikke smitter af på AroCell.

mvh Mikael23/9 2011 15:10 Nippon1976 046636Hej Mikael

Du har tidligere snakket om KAM.V

Har du et par kommentarer til chartet?

For mig ser det ud som om at vi har rigtig god støtte omkring 2,9 (weekly support)
Igår lavede vi en doji på daily chart, næste candle viser så vejen frem. Det bedste ville være et gap op i dag. Så har vi en abandom baby, som er ret bullish. Anden mulighed er at vi laver en bullish engulfing. Det er selvfølgelig også den mulighed, at vi falder og så har vi en dojistar colapsing, hvilket betyder at vi skal længere ned

AROC, AroCell
25/9 2011 16:40 megetgod 046690KAM.V leverede desværre ikke det udbrud jeg havde håbet på, så jeg solgte aktien for et stykke tid siden med et mindre tab.

Vi handler meget forskelligt. Jeg går mest efter udbrud fra base når det gælder TA. Det virker som om du i højere grad går efter at trade udsvingene inden for en trend. Den trendkanal du viser ser jo ret fin ud, så det kunne da være en god købsmulighed, men ikke noget jeg vil gå efter. Jeg synes også aktien begynder at have brudt igennem nogle vigtige støtteniveauer. Et faldende aktiemarked og faldende guldpriser indvirker desværre også negativt på aktien.

mvh MikaelTRÅDOVERSIGT