Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Har aktionærerne en chance mod staten/finanstilsynet?


47683 AnalyseThat 27/10 2011 05:43
Oversigt

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1646351.ece

Amagerbanken og Max Bank havde begge en aktieudvidelse. Begge efter at finanstilsynet havde været inde og godkende alle udlån, sat soliditetsgrænser og behovsanalyser osv., hvorefter Finansiel Stabilitet (de store drenges fodremaskine) så kom og slagtede de ellers godkendte får og solgte kødet til sine venner.

Jeg har jo selv brændt et større beløb af på Max Bank, så trori det vil kunne betale sig at få en sag op, og skal den anlægges inden udfaldet af den nok kommende sag om Amagerbanken, sandsynligvis igangsat af Karsten Ree?
27/10 2011 05:48 AnalyseThat 047684vil lige uddybe at jeg kun regner med at det er indkøb af aktier i forbindelse med aktieudvidelse man kan sagsøge for, da det jo kun er disse aktier som har dette problem med en vagthund som siger at alt er ok, og som man så investerer efter, men som bagefter så er så uigennemsigtig i sine tal, og så langt fra andre eksperter at det mere ligner et forsøg på at tørre en større andel af et tab af på aktionærer end vagthundens ejer: staten.27/10 2011 05:55 AnalyseThat 047685Jeg vil endda mene at Max Bank aktionærer står bedre end Amagerbank aktionærer , da finanstilsynet ikke her kan skjule sig bag en slags svindel, men har haft fingrene endog meget langt nede i papirerne, da der er tale om en audit i forbindelse med et indsalg af Skælskør Bank og om at finde en pris på begge i et bytteforhold, efter de har haft Skælskør Bank endevendt og fået indskud derfra også... så disse aktionærer burde også kunne retsforfølge.TRÅDOVERSIGT