Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

MSI sætter computeren til køb


49031 fmads 23/11 2011 20:43
Oversigt

Endelig en tråd der ikke omhandler Vestas ;−)

Som opfølgning på tråden af Nippon har jeg valgt at gå lidt mere i dybden med DSV. DSV har stået for fald de sidste 4 dage og har nu som Nippon skriver, nået hvad der ligner bunden i en trendkanal.

Bunden bliver (efter min mening) også markeret af et professionelt opkøbssystem, som Morgan Stanley(MSI) iværksatte i dag. MSI valgte i dag at lade deres computere købe portioner i DSV, af en størrelse på 135 stk., kontinuerligt i intervaller af 20 sek.
Disse portioner blev købt direkte af udbudssiden og altså ikke lagt ud som en ordre. Dette har været med til at holde kursen oppe det meste af dagen.

Men ingen regel uden undtagelse, da MSI i de sidste minutter vælger at smide 56.000 stk. og derved sikre at prisen ender i minus. Til trods for dette bliver MSI dagens største nettokøber. De køber 3,3 gange mere end den anden største køber og 1,7 gange mere end dagens største sælger.

Derfor mener jeg at dagen i morgen kan blive afgørende for, hvilken vej de professionelle vælger at flytte kursen.

Har vedlagt lidt charts og mæglerstatistik.

FinansMads

DSV.CO

DSV.CO

DSV.CO
23/11 2011 22:30 Banksteren 049043MSI satte computeren til køb i går formiddags på Pandora, hvorefter de solgte skidtet, og solgte videre i dag. Ingen tvivl om MSI tjente godt på det, samtidig med de forsvarede deres short positioner.

Sådan opererer banksterne, de ligger købsordre ind, hvorefter amatørerne køber, de trækkes tilbage, når amatørerne har købt, og vupti, så falder markedet, fordi amatørerne hoppede på lim-pinden. Der vil de sidde indtil limen ikke holder og amatørerne må sælge med tab.

Mon ikke DSV er indkøbt med det formål at nakke DSV ned?24/11 2011 08:28 fmads 049054Tusind tak for info. Rart at vide at de også benytter denne taktik i andre instrumenter.

Der er helt sikkert professionel aktivitet i instrumentet. Det er også derfor jeg skriver at dagen i dag, kan blive afgørende for om man skal gå lang eller kort.

Om DSV er indkøbt med det formål at sende den i kælderen, er uvist og kan kun tiden vise. Indtil videre afventer jeg en retningsbestemmelse, og vil så prøve at følge den.TRÅDOVERSIGT