Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 27 November Kl. 16:00 Læs mere her

hjælp!!!!


49805 kean8755 13/12 2011 21:11
Oversigt

hej alle sammen, er der nogle der kunne tænke sig at hjælpe mig med det her aktier.
Kunne rigtig godt tænke mig at lære mere om det, har fundet lidt, men ville godt sætte mig rigtigt ind i det.13/12 2011 21:30 Kristensen 049806Velkommen til!

Læs med på sitet og forhast dig ikke. Aktier er ikke noget man lærer på en dag eller et år, man lærer hele tiden løbende og ikke mindst af sine fejl.13/12 2011 21:32 collersteen 349807Hej Kean.
I forummet "ny investor" (klik på debat oppe til venstre og vælg så ny investor) er der masser af tråde med gode råd, links, bøger, mv. Start f.eks. med det øverste indlæg om aktieskolen og bevæg du sig så nedad og igennem de 5 sider. (indrømmet det er ikke alle indlæg der er lige relevante, men det finder du hurtigt ud af)
http://www.proinvestor.com/index.php?p=debat&orderby=..

Dernæst opret dig i aktiespillet og begynd at lege lidt rundt. Det lærer man meget af. Og når du så engang er klar til at kaste dig ud i det hele med rigtige penge...så start i det små og gå langsomt ind i det over mdr/år. Du vil komme til at betale lærepenge, så sørg for at de er så små som muligt, og det er nemmest at opnå ved at forberede sig godt og så gå langsomt ind i the real game.13/12 2011 21:35 Frederikwind 049808Hej Kean

Inden på www.easyinvestor.dk
står der en masse gode ting om aktiehandel og for den sags skyld og også en masse andet13/12 2011 21:42 collersteen 049809Frederik - kig lige engang igen på k/iv formlen og cash flow formlen nederst inde på nøgletalsforklaringerne. Og så giv lige hele siden en korrekturgennemlæsning.

Blot et velment råd - og fint initiativ iøvrigt.13/12 2011 22:03 Frederikwind 049811Det vil heg kigge nærmere på

Med hensyn til korrekturlæsning så tror jeg at firmaet som har gennemgået hjemmesiden vil blive en smule skuffet hvis det ikke kan ses.14/12 2011 09:50 renek 049818Følg helt klart Collersteens råd om at oprette en papirportefølje. Så får du en ok ide, om hvordan markedet fungerer over tid og det er ganske risikofrit.

Og så mit eget pjat: sørg for at udvikle en metode, hvormed du investerer. Det er efter min mening den eneste måde du kan sikre konsistens over tid.

Sørg for at udvikle et risikostyringssystem, hvad enten det er baseret på tekniske eller fundamentale forhold. For de tekniske drenge er risikostyring ofte forbundet med risk/reward forhold. For de fundamentale drenge kan det være det gode gamle koncept omkring "margin of safety". Det må du selv læse mere om her:

http://www.market-trends.net/blog/risiko-og-forventet..

Mit eget fokus er metode, strategi og setups. Setups er det eneste jeg kigger efter.

Hvis du har defineret hvad dit setup er, ved du altid hvornår og hvordan du skal ind og ud af en Aktie. Så behøver du ikke spørge andre om råd hele tiden.

Når du har defineret hvad dit setup er kan du bedre prioritere de bedste handelsmuligheder indenfor din strategi og så behøver du ikke spilde din tid på alle mulige marginale aktier som alligevel ikke opfylder kravene til dit setup.

Når du har defineret dit setup, så kan du også være ligeglad med nyhedsstrømmen og andre distraktioner. Se f.eks. herunder. Gårsdagens "nyhed" var at Vestas første an med en stigning...hvad skal man dog bruge det til? Hvis man har defineret sit setup, ved man om man skal handle Vestas eller ej og i hvilken retning uanset dagens store "nyhed".

Enjoy din tid i aktiemarkedet

ny investor
TRÅDOVERSIGT