Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Coming to a PC Near you....


53162 17/2 2012 18:37
5
Oversigt

Vi har lyttet og hørt. Nu kommer der en ny chat til plusserne, hvor man altid har C20 i realtid ved siden af sin yndlingsfritidsbeskæftigelse.

I får et sneak preview her. Og så kommer der überraschung også.....

God weekend!




17/2 2012 18:56 BiopOrBust 053164



Næh, nu forkæler de os vist Hr. ambassadør :−)

Går ikke ud fra det er et krav at man SKAL chatte med Jan Van de Winkel for at det virker...



17/2 2012 18:59 053165





I skal forkæles ret meget den næste stykke tid.

Ikke plusserne kan så glæde sig over - eller måske harmes mindre over - at reklamen istedet for at skygge for chatten, nu vil ligge ved siden af chatten.




17/2 2012 21:22 Mumtaz 053170



Niceeeee beautiful



18/2 2012 10:29 053179



Jeg får lyst til at dele en lille statistik som jeg er meget ydmyg overfor.

Siden 2009 har 74,12% af alle abonnenter gentegnet deres abonnement mindst en gang hos PI.

Det er den type opbakning omkring et produkt og en webside som gør hele sliddet værd og jeg tænker også at en del af forklaringen skal findes i, at vi konstant forsøger at gøre siden bedre, mere intuitiv.

Historien om innovation er en historie om at lave fejl. Prøve igen. Rette til. Derimellem skal man så kunne modstå en masse tvivl og en masse kritik.

Vi er ved at nå i mål med de mange features. Vores hånd er sikrere nu end nogensinde. Vi har kun 12 known bugs i systemet p.t. Og det er rekord lavt. Og de er alle sammen er medium grad, såsom styling bugs i emails etc.

Nu håber jeg at vi kan komme ind i en fase hvor vi gør PI smartere, hvor vi deler flere informationer og holdninger til fælles gavn for alles investeringer.

Det nye nyhedskoncept er en slags forløber for det. Man kan aldrig vide om det slår an eller ej, men det er dejligt at vide at vores opbakning blandt brugerne er så stærk.

Jeg siger tak og god weekend.



18/2 2012 11:46 renek 153181



Personligt er jeg stor fan af Powerbaren, som nok er det, jeg bruger mest på PI. Her kan jeg hurtigt se de aktier jeg følger, og om der er noget, jeg skal reagere på i stedet for at loade alt muligt tungt, så som min handelsplatform eller Ninja Trader.

Euroinvestor har lavet deres "Cockpit". Hvis ellers deres "antal online" passer, er det en stor succes. For mig er det desværre bare en masse basisinfo, som er pakket ind i et lækkert design og widgets: kursgrafer, bud/udbud og nyheder. Der leveres ikke noget reelt nyskabende indhold. Blot en anden måde at levere det på. Så vil jeg hellere have min Powerbar og Finanskalender. Sidstnævnte er en rigtig god feature.

Et stort personligt ønske fra PI er, at I gør endnu mere ud af porteføljedelen. Euroinvestor har et rigtigt godt porteføljemodul, men det som netop gør det rigtigt godt (historisk performancetracking af porteføljen) fungerer ikke længere og har ikke gjort det lang tid. Jeg har behov at kunne gå tilbage i afkastperformance og lave en masse statistik på det. Derfor er jeg henvist til at tracke porteføljer i excel sideløbende. Jeg er ikke kun interesseret i statistik på afsluttede handler, men også i løbende performance på hele porteføljen - helst eksporterbart.

Men det er selvfølgelig et personligt ønske og sikkert ret nørdet




TRÅDOVERSIGT