Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

windmade?


53499 falkoner 25/2 2012 20:43
Oversigt

I denne uge har vi set flere eksempler på at store virksomheder har købt sig ind i vindmølleparker. Lego m. fl har købt sig ind hos DONG i Nordsøen, Mitsubishi m. fl. har involveret sig i det store projekt i Mexico. Mine spørgsmål til De kloge skribenter her på PI er: Har disse tiltag noget at gøre med " windmade"som blev lanceret i efteråret?
Hvordan går det i øvrigt med "Windmade"? noget nyt?27/2 2012 11:00 troldmanden 153525Hej falkoner

LEGO er en af medstifterne til windmade. Men de havde dog allerede vedtaget en politik mom at de senest i 2020 skulle have dækket 100% af deres strøm fra vedvarende energi.

Oticon ved jeg ikke. Men det kan være wndmade der har været med til at gøre det.

Interessen for windmade er stigende og jeg er ikke et eneste sekund i tvivl om at det her kommer til at betyde ekstra ordre til vestas. Målet er så vidt jeg husker det at ahve 100 windmade selskaber inden udgangen af året

http://scotland.wwf.org.uk/what_we_do/about_wwf_scotl..27/2 2012 14:12 falkoner 053537Tak for svaret troldmand. Man under virkelig Vestas succes med dette visionære tiltag.
Politikere har talt i årevis, uden at kunne(ville) nå til enighed om bindende klimamål, med dette tiltag er det muligt for virksomheder og forbrugere at gøre noget på egen hånd. At dømme udfra dit link, er vedvarende energi en virkelig god ting at kunne forbinde med sine produkter. Når politikerne ser at forbrugerne stemmer med fødderne, skal de nok følge trop.
At der også kommer lidt ud af det på bundlinien hos Vestas m. fl, er en fin lille sidegevinst :−)TRÅDOVERSIGT