Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

OECD, nu med humor ;}


53530 sober 27/2 2012 14:04
3
Oversigt

OECD-chefen Angel Gurria udtaler inden det store, vigtige og meget spændende G20-møde på lørdag, at " Man kan ikke beskylde Europa for at handle for hurtigt ".

Han har jo humor, sagens alvor til trods.

Hovedtemaet på dagsordenen i weekenden er Europas gældskrise blandt nationalstaterne. Det er lidt trist, når gælden er symptomet, mens årsagen er en fælles, håbløs valutakonstruktion.

Euroen minder meget om M.C.Escher s geniale tegnetrekant: Den er en illusion, som dog på papiret ser troværdig ud.

At gå efter gælden er at rette smed for bager. Den er ikke større end at den kan håndteres, lidt a la i programmet "LUKSUSFÆLDEN".

Men at samle hele verdens største finansielle beslutningskræfter for at snakke gæld, giver ingen mening, hvis de ikke må nævne EUROens indbyggede selvdestruktive inerti.

Det minder lidt om alkoholikeren, der havde læst i avisen, at alkohol skaber afhængighed og dræber. Han tog straks konsekvensen: Han holdt op med at læse aviser.

EURO-dragen mangler et hoved, der kan bide, brænde, true eller tvinge uvorne lande på plads. Det får den aldrig, da det de samme nationalstater inderligt imod at afgive suverænitet til et ikke folkeligt valgt teknokrati.

Jeg kan ikke garantere, at Grækenland er smidt ud af EUROen og gået konkurs inden udgangen af 2013.

Men min tro på det er så stor, at jeg hellere - fremfor at investere i græsk statsgæld - ville yde byggelån til et afgansk koran-forbrændingsanlæg eller købe anparter i et israelsk/iransk joint venture om etablering af et svineslagteri i Mekka.


19/2 2013 18:35 Pilger 064078Kunne umuligt have sagt det bedre selv! Er stadig glødende euromodstander og Sydeuropa's uansvarlige kasseadministration har kun gjort mig mere overbevist om at det bedste, der kan ske er at euroen kollapser, når nu man ikke kan tage sig sammen og statuere et skræmmeeksempel og smide Grækenland ud af eurosamarbejdet.

Men mangel på politisk vilje og mod synes nærmest at ahve spredt sig som en epedemi på kontinentet!

Mon det Cameron kom med af udspil forleden er svaret på vore bønner?

Maggie where are you?TRÅDOVERSIGT