Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 27 November Kl. 16:00 Læs mere her

Ingen forlængelse til Torm


53700 fcras 1/3 2012 09:28
OversigtTorsdag den 1. marts 2012, 09:07

Det hårdt pressede rederi har endnu ikke fundet nogen løsning på dets finansieringsproblemer. Det fremgår af dets årsregnskab, der netop er blevet offentliggjort.

Fremtiden er stadig særdeles usikker for det livstruede rederi Torm. Torsdag morgen har det sendt et årsregnskab på gaden, men på trods af at investorerne spændt venter på at høre, om rederiet har fået forlængelse af bankerne, er der ikke meget nyt fra den front i regnskabet.

"Som omtalt i meddelelse nr. 19 af 17. november 2011 arbejder TORM på en omfattende og langsigtet, finansiel løsning. Et hovedelement er en ændret og forlænget afdragsprofil på hele Selskabets skibsfinansiering på USD 1.872 mio," skriver rederiet og tilføjer:

"TORM har indgået en aftale med Selskabets bankgruppe om midlertidig henstand med betaling af afdrag og om finansielle covenants, som senest er blevet forlænget til den 1. marts 2012."

Dermed er der ikke noget nyt på den front. Rederiets ledelse erkender da også, at fremtiden er usikker.

"Torm står i en meget vanskelig situation, idet fragtraterne for produkttankskibe på tredje år er kraftigt påvirket af den svækkede globale økonomi og overkapaciteten af tonnage.

Torm arbejder derfor på en langsigtet, samlet finansieringsløsning, som vil gøre det muligt for selskabet at navigere sikkert igennem den globale krise og genoprette lønsomhed," siger bestyrelsesformand N.E. Nielsen i en kommentar i regnskabet.

På grund af usikkerheden om selskabets fremtid melder Torm ikke noget om forventninger for 2012.

Torm-aktien er steget med 11 procent efter ti minutters handel på fondsbørsen.

http://www.business.dk/transport/ingen-forlaengelse-t..

http://www.torm.com/

TORM.CO
1/3 2012 09:32 akademikeren 053701Et katastrofe regnskab for et af Danmarks ældste rederier. Jeg må sige at jeg ikke forstår hvordan Torm kan gå op på det regnskab for betalingsstandsning synes tættere på end nogensinde.1/3 2012 21:59 fcras 053777TORM - With reference to announcement no. 5 dated 16 February 2012,

TORM and the Company's group of
banks agreed on a temporary deferral of instalments and covenant standstill until 1 March 2012.
TORM expects the temporary agreement with the banks to be renewed shortly. expects temporary bank agreement to be renewed

http://www.torm.com/wps/wcm/connect/f702d4804a5b953da..1/3 2012 22:09 Kristensen 053778Fint nok de forventer at få forlænget bankaftale, men hvad hjælper det, i det nuværende marked? Selvom de får aftalen forlænget et par måneder, står vi fortsat i samme situation ved udløb. Der er ikke udsigt til den store fremgang på tankmarkedet pt. Og de taber forsat penge. Ingen vil formentlig købe dem med den høje gæld, så en rekonstruktion er formentlig den eneste udvej, hvis de vil uden om en konkurs.TRÅDOVERSIGT