Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hegu LIVE i "Millionærklubben"...


53708 Spekulant.dk 1/3 2012 12:02
6
Oversigt

"Hegu" alias Helge Larsen fra Spekulant.dk medvirker live i fredagens udgave af "Millionærklubben" på Radio24syv.

Helge vil fortælle om investeringsmulighederne i skifergas-relaterede selskaber og generelle muligheder på det norske aktiemarked. Det er første gang nogensinde at en forumskribent medvirker i studiet, og det burde være værd at lytte til, da Helge har haft en helt forrygende performance i de norske aktier han har udvalgt til sine porteføljer.

Programmet sendes mellem kl. 9.05-10.00 - man kan lytte til programmet her, både live og de tidligere udsendelser:
http://www.radio24syv.dk/programmer/millionaerklubben/

God fornøjelse! :−)

--
Aktier og investering ' http://www.spekulant.dk
Guide til investeringsbøger ' http://www.aktieplus.dk/boger.php
Guide til Daytrading med Kozok ' http://www.spekulant.dk/kozok



1/3 2012 13:23 TeamGarlic 053715



Hej AgentCooper !
Det glæder jeg mig til at høre. Tak for info. jeg forsøger også at følge flere af de aktier, som Herr Hegu gør sig i og han har haft en rigtig god hånd i den seneste tid.



2/3 2012 16:29 Spekulant.dk 053829



Håber forventningerne blev indfriet, TeamGarlic? :−)



1/3 2012 16:42 renek 053752



Hvornår skal vi høre dig Agent?



2/3 2012 16:28 Spekulant.dk 153828



Har det som en fisk i vandet i skrevne medier hvor man er sin egen redaktør, så der bliver jeg nok lidt endnu! Meeen, på et eller andet tidspunkt kan det da godt være man skal afprøve andre medier også... :−)
(Du, rkhanen, kunne måske også overveje at lægge en billet ind i "Millionærklubben" også - der er helt sikkert et eller flere emner du vil kunne tage op som kunne have interesse for lytterne, og så har du jo også lidt medieerfaring, udover det skrevne...;−)

Jeg synes Helge klarede det helt suverænt i den pågældende udsendelse; det er hermed blevet bevist at manden har talenter som rækker langt udover stockpicking og skriblerier i diverse fora. Helt objektivt set og uden "spekulant"-briller synes jeg faktisk udsendelsen hører til en af de absolut bedste, og noget jeg tror lytterne gerne vil have mere af.

Dagens udsendelse i "Millionærklubben" er samtidig et bevis på at der i danske aktiedebatfora (herunder også her på PI) i den grad findes talenter som fortjener at nå bredere ud.

For dem der ikke nåede eller ikke havde mulighed for at lytte til udsendelsen i morges, kan man lytte med her: http://arkiv.radio24syv.dk/video/4631804/millionrklubben-02-03-2012

--
Aktier og investering ' http://www.spekulant.dk
Guide til investeringsbøger ' http://www.aktieplus.dk/boger.php
Guide til Daytrading med Kozok ' http://www.spekulant.dk/kozok



2/3 2012 19:20 Sjoveren 053846



Er det ikke positionen i Aktiespil der skiller fårene fra bukkene? :)



3/3 2012 01:58 Spekulant.dk 153859



Jaja, den ombytning af et godt gammelt ordsprog var da sjov Herr Sjover... :−) Ethvert får kan engang (eller måske to) sikkert nok i sit korte liv nå til tops i et par Aktiespil. Performance og trackrecord på virkeligehedens aktiemarked bør selvfølgelig være det der i de fleste tilfælde skiller bukkene fra fårene... a la Warren Buffett, George Soros, Lars Tvede m.fl. - mindre kan selvf. også gøre. Det handler i bund og grund blot om at performe bedre end markedet, så er man "buk" og ikke "får", uden intentioner om at fornærme det kvindelige køn; hvoraf sidstnævnte sikkert (hvis lidt flere handlede aktier) gennemsnitligt måske ville klare sig bedre end hanner med trang til overmod, troen på at kunne gå på vandet osv., men en helt anden diskussion... ;−)

Anyway, lidt "buk" er man vel også, hvis Aktiespil sideløbende med rigtige aktier gennem årene er blevet en helt god bi-indtægt på den ene og anden måde? Jeg klager ikke, og er på ingen måde færdig med handel for matadorpenge, da de i xx antal tilfælde nu er blevet vekslet til the real deal cash som kan arbejde på virkelighedens aktiemarked med gode erfaringer i bagagen.

--
Aktier og investering ' http://www.spekulant.dk
Guide til investeringsbøger ' http://www.aktieplus.dk/boger.php
Guide til Daytrading med Kozok ' http://www.spekulant.dk/kozok



2/3 2012 08:24 JKY_VH 453786



Jeg vil sådan set hellere se Hegu tilbage som aktiv på PI. Det var en opfordring Helge.



2/3 2012 13:41 Nippon1976 053809



Han skriver på spekulant.dk



TRÅDOVERSIGT