Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 27 November Kl. 16:00 Læs mere her

Torm har kurs mod en opsplitning


55121 fcras 2/4 2012 08:50
Oversigt


Mandag 2. april 2012 kl: 07:00

Forhandlingerne mellem Torm og to grupper af investorer, om at indskyde 100 - 200 millioner dollar i frisk Egenkapital og likviditet i rederiet, brød ifølge Financial Times sammen fredag. Alt tyder nu på en omstrukturering af rederiet.

Flere kilder siger til avisen, at forhandlingerne med de private investorer er brudt sammen, og at rederiets største långivere - Danske Bank, Danmarks Skibskredit og Nordea - nu ventes at stille sig i spidsen for en omstrukturering af rederiet.

Långiverne foretrækker ifølge avisen en omstrukturering af rederiet frem for en betalingsstandsning, da en betalingsstandsning af rederiet - der er børsnoteret i Danmark og USA - vil være en både langvarig og dyr proces.

Ifølge en af avisens kilder, er årsagen til sammenbruddet i forhandlingerne mellem Torm og de private investorer, at rederiets græske hovedaktionær Gabriels Panayotides - der ejer 52 procent af aktierne - er fast besluttet på at bevare kontrollen over rederiet. Men det afviser en talsmand for Panayotides.

"Hr. Panayotides har altid været og er fortsat for en fair proces, der vil muliggøre en finansiel omstrukturering af Torm, som tager hensyn til alle berørte parter på en afbalanceret måde", siger Christos Timagenis, Panayotides advokat,

Ifølge Financial Times er det sandsynligt, at forhandlinger med de private investorer vil blive genoptaget efter en opsplitning af selskabet, da långiverne ikke ønsker at drive et rederi.

Kilde: Financial Times

http://www.maritimedanmark.dk/?Id=13935

TORM.CO
TRÅDOVERSIGT