Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Carlsberg scorer 1,7 mia. på ejendomssalg


55409 fcras 12/4 2012 15:00
Oversigt12. april 2012, 10:09 - opdateret 12. april 2012, 10:20

Carlsberg-gruppen kan se frem til en gevaldig pengepose på 1,7 milliarder kroner, efter bryggeriet har solgt størstedelen af den gamle bryggerigrund i Valby.

Det sker i forbindelse med at Carlsberg sammen med Realdania, PFA, PenSam og Topdanmark har dannet et konsortium, der skal udvikle den gamle bryggerigrund. Berlingske allerede skrev før påske, at handlen var tæt på at falde på plads - uden dog at kunne afsløre alle detaljerne.

Carlsberg kommer fremover til at sidde på 25 procent af konsortiet, og salget af de resterende 75 procent betyder, at bryggeriet får en engangsindtægt på 1,7 milliarder kroner før skat i næste kvartal. Det vil påvirke pengestrømmen med 1,9 milliarder kroner, og pengene vil blive brugt til at nedbringe gælden, skriver Carlsberg i en børsmeddelelse. Transaktionen var ikke medregnet i forventningerne til 2012.

- mere her:

http://www.business.dk/ejendom/carlsberg-scorer-kassen-paa-ejendomssalg

CARL A.CO
TRÅDOVERSIGT