Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torm: Gigantisk kapitalnedsættelse på vej


55932 fcras 23/4 2012 08:35
Oversigt

Mandag 23. april 2012 kl: 07:00

På Torm's generalforsamling, der starter kl. 10 mandag formiddag i Falkonercentret på Frederiksberg, vil bestyrelsen fremlægge et forslag om en gigantisk kapitalnedsættelse fra 363 millioner kroner til kun 728.000 kroner.

Kapitalnedsættelsen indebærer, at hver Aktie på nominelt 5 kroner nedsættes til 1 øre.

Nedsættelsesbeløbet henlægges herefter til en særlig reserve.

I en udsendt fondsbørsmeddelelse skriver bestyrelsen, at nedsættelsen sker for at:

"Sikre fleksibilitet og muliggøre en potentiel aktieemission blandt andre tiltag som en del af Selskabets plan for en langsigtet og omfattende finansiel løsning. I henhold til dansk selskabsret kan Selskabet ikke udstede aktier under aktiernes nominelle værdi. I betragtning af Selskabets nuværende økonomiske situation, er en betydelig kapitalnedsættelse derfor påkrævet for at muliggøre den påtænkte kapitaludvidelse i henhold til principaftalen, der er indgået med bankgruppens koordinationskomite og de største ejere af indchartret tonnage vedrørende en langsigtet finansiel løsning".

Forslaget, der kræver mindst 2/3's flertal, er ikke på forhånd sikret et flertal på generalforsamlingen.

I en anden fondsbørsmeddelelse udsendt natten til mandag oplyses det, at Torm's bestyrelsesformand, advokat N.E. Nielsen, har modtaget fuldmagt fra Beltest Shipping Company Ltd. og Menfield Navigation Company Limited til at stemme på den ordinære generalforsamling, hvilket resulterer i, at N.E. Nielsen samlet set vil råde over 52,2 procent af aktiekapitalens totale stemmerettigheder og den samlede aktiekapital i Selskabet.

Maritimedanmark.dk vil være til stede på dagens generalforsamling i Torm og orientere om udviklingen.

Redaktionen
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=14181

TORM.CO
TRÅDOVERSIGT