Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Har lige købt aktier i verdens første arbitrage bookmaker!


58837 MonteCristo 1/7 2012 14:17
Oversigt

Hej, Jeg har lige købt en sort aktiepakke hos den nye bookmaker Yobetit.

De skriver at investorer med en sort pakke forventes en fortjeneste på 12.600 Euro allerede i 2014. Er der nogle her på siden som har erfaringer med spilleindustrien? Jeg tror det er en sikker investering. Online betting er jo steget voldsomt her de sidste år.

Hvad tror i? Får jeg tjent 12.600 Euro? :D

Læs mere om det her:
http://www.aquipapartner.com/tr/4fecc60e77051



2/7 2012 01:43 AnalyseThat 558857



Admin bør slette sådan et indlæg som blot promoverer et produkt fra en helt ny bruger, som tror man kan komme ind og spille dum.. Ja, han er dum. Han er blevet taget i røven af et skjult pyramidespils, som forsøger at ligne en mellemting mellem en død cat som hopper, en decending triangel, en afdanket Saxo og en smart aktiejunkie.

Men een ting er sikkert: tråden er startet for at sælge noget herinde... Fint nok køb en reklame i siden, men tag og sælg dit lort til lidt dummere folk end dig selv....ikke ved at spørge om nogen er klogere, og kan svare på dumme spørgsmål. Pis på mit sukkervarefremstillede rugbrødsmåltid kan have forekommet.



TRÅDOVERSIGT