Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nordeaparken - !


6128 Sonku 28/3 2009 13:05
Oversigt

Det ser ud til Nordea har et solidt tag i kraven på Don Ø...

http://borsen.dk/sport/nyhed/154377/newsfeeds_rss/


Og vi må ikke se hvor meget FCK , IKKE spytter i kassen - !

http://www.business.dk/article/20090326/borsnyt/90326166/


Den her ser da godt nok også lidt ulden ud !

http://www.business.dk/article/20090327/borsnyt/90327118/


Sommerhusene i Billund kan jo kun sælges 1 gang, og hvad så - ? Der kan vel dårligt lånes mere til nye initiaitiver - ?


Med den astronomiske gæld, syntes fremtiden ikke alt for lys, for vores kære nationalstadion..... Det er der sikkert en del af jer der er uenige i, fat tasterne og trøst mig...28/3 2009 13:44 loevquist 06130Basalt vurderer jeg Parken som mere end almindelig konjukturfølsom, idet selskabets primære forretningsområde er i underholdning.
Aktien toppede i maj 2007, og har siden været i mere eller mindre konstant nedtur.
Aktien er fornyligt brudt ud af en negativ trendkanal, men har endnu ikke etableret støtte, hvilket jeg tolker som et tegn på fortsat fald.

Jeg tror man skal være meget påpasselig med parken så længe vi har lavkonjuktur. Hvis de klarer sig igennem krisen og i øvrigt ikke har for mange spøgelser i skabet, kan aktien måske blive interessant, når konjukturen vender. Men indtil da, så ville jeg holde nallerne væk.28/3 2009 16:49 dummy 06150Der er absolut ingen tvivl om at Don Ø er igang med at finde sig en anden finacieringskilde - Skulle "en-eller-anden-idiot" i Nordea bestemme nogetsomhelst ? NEJ !

Regnskabskommentarene har jeg kommenteret på den anden kanal

- Ja der er stor gæld - PS&E er snarere en ejendomskoncern med udspring i underholdning end en underholdningskoncern.

- Nej - Her er ikke tale om oppustede værdier købt af "venner" til hårdt opskruede priser, men (forventer jeg) gennemarbejdede projekter med en forventet - ganske betragtelig overskudsgrad.

Krisen kan selvfølgelig medføre problemer - folk køber ikke så mange sommerhuse, nå de er truede af fyring ! Men det må så betyde at man "sætter gennemførelsestempoet lidt ned" - så gælden ikke bliver galloperende - ikke at der er noget galt mod koncept/forretnigsidé.

- Der spekuleres igen i at "fodbold-forretningen" giver underskud - fantastisk at Don Ø skal finde sig i at "lusede" analytikere siger at han lyver - Don Ø har midst 10 gange i TV sagt at FCK bidrager positivt til regnskabet og altid har gjort det !

Det er da klart at ingen D-tribune til MAN C- og BIF-kampene er noget skidt, indtjeningsvis, men den er jo klar nu ! Der er vel ikke nogen, som vil hævde at spændingen er væk i Superligaen ? Staale (sådan virker det) må jo ikke bruge topscoreren (Nordstrand) mere end 15 min. i en enkelt kamp - og alligevel bliver han ved med at være topscorer !

At aktie-kursen er presset kan man ikke være uenig i - de øvrige ejendomseventyreres fantasipriser smitter jo i nogen grad af også på Parkens forventede salgspriser på sommerhusene.

Man kan også mene at kursens himmelflugt, nu er bragt til ophør og at det er godt det samme !

Mvh Kim
P.s. Jeg har aldrig haft aktier i PS&E - sonny-boy har lagt nogle i barnebarnet's børneopsparing - fred være med det !

P.p.s Jeg skal sgu nok til at overveje at søge job som informationsmedarbejder hos PS&E28/3 2009 18:08 collersteen 06153Det er desværre beskæmmende endnu engang at se Berlingske's perspektiv på en historie om Parken.
Man slynger sig om med betragtning om engangsindtægter og sætter overskuddet på de 47mio i relation til omsætningen på 1,6 mia.
Man glemmer dog helt at de såkaldte renteswaps har "kostet" 70mio kr...... Det er da forrykt.

Historien om de solgte aktier der mangler i depotet er til gengæld særdeles interessant. Man kan jo næsten ikke udlede andet end at der er en eller flere i kredsen omkring Baltic Renewables (Villum, Aldo, m.fl.) der har været i så massive problemer at banken har solgt aktierne. Alternativt er der nogle i "kredsen" der har haft kendskab til Velas problemer og har benyttet lejlighed til at presse lidt på....
Det kunne være rart med nogle flere detaljer om den sag, for den lugter da noget så grusomt.

Jeg ved ikke hvad der er værst og det er hårde "beskyldninger", men intet kan overraske mig mere. Jeg har svært ved at se aktierne i handelsstatistikken, hvis man eks. kigger på 1.sep 08 og frem. Min første indskydelse var KEM, men de har trods alt kun lukket 7-8000 aktier ud. KEM var jo også ret så aggressive i nov-dec i Greentech og man kan jo ikke lade være med at tænke sit.

Finanstilsynet bør nok kigge lidt nærmere på den sag og jeg vil så sandelig tro/håbe at de er blevet underrettet af Parken. Om ikke andet må banken også have et problem - hvis altså papirarbejdet er lavet ordentligt fra Parkens side til at starte med.

Det var lige lidt fra den sure tand. Nu vil jeg se at finde lidt tid til at kigge nærmere på regnskabet.28/3 2009 21:54 stengård 06159Deponerede aktier
Selskabet har deponeret 102.000 stk. PARKEN aktier i forbindelse
med Montepaone projektet. Det kontoførende pengeinstitut har, i
modstrid med pantsætningsbetingelserne, afhændet 35.955 stk.
aktier af denne beholdning. Selskabet har fremsat krav om reeta-
blering af depotet.

For min skyld kan man godt smide Aldo Petersen og hans håndgange mænd i fængsel for det her ... Det ville være på tide -og ikke noget stort savn for nogen....

For udover det ikke tilladte salg af Parken Aktier - som selskabet (Parken)iøvrigt i strid med AL moral og etik IKKE har oplyst (men givetvist kendt til) - har det også haft kursmæssige resultater i bl.a. GES.

Nå - men eftersom Aldo jo hjalp Østergårds komplet uduelige søn med at undgå en konkurs i ret lang tid ved kapitaltilførsel til katastrofen ComWir - mod til gengæld at Flemmeing Ø så igennem fingre med at
reglerne blev overtrådt - kan jo ikke undre...

Men - med et årelangt makkerskab der har gået ud på først at malke EuroTrust's aktionærer og siden Parkens er det jo old news....29/3 2009 00:27 stengård 06170I virkeligheden er det det mest interessante i regnskabet - og selvfølgelig er det gået ubemærket hen over Berlingske's tåbelige praktikant-journalister - der ikke kan opdage en lort om de så træder i den...

Prøv at forestil jeg hvad det her i virkeligheden betyder - det komplet uladesiggørlige projekt (solgt til Parken til en aldeles horribel pris) - kan man end ikke få pengene tilbage på - fordi Advanced Renewables er Pleite...

Nå - men det har jo yderligere problemer indbygget - for udover at Parken har leveret 102.000 aktier til et projekt der er umuligt at gennemføre - så skal selskabet (AR der ikke har nogen penge) købe aktierne tilbage ... det kan de givetvis ikke, men hvad værre er - Advanced har sandsynligvist også solgt de GES aktier som de fik som betaling for projekterne..
29/3 2009 03:22 Sonku 06175


29/3 2009 04:02 dummy 06176DSV-formanden går til benet :

"»Det er da et utrolig dumt spørgsmål. Det handler om driften af virksomheden. Det kan du vel godt stave til ikke?«"

Og selvom Morten Olsen opfører sig ligeså uforståeligt som Staale (8 minutter til Nordstrand) Kan den mand ikke holdes nede ! Stort tillykke Danmark og Morten

Mvh Kim29/3 2009 16:17 collersteen 06223Man burde undersøge hvad der skete med den ene del af 435mw Baltic porteføljen som skulle være længst fremme i udvikling og med stor chance for at en del af projekterne ville være udviklet inden 1.okt 08. Det ville jo give en højere fee.

I så fald ingen af projekterne er blevet til noget endnu (uden gyldige undskyldninger som moratorium, midl. stop og den slags) er det jo ret så bekymrende....

Mig bekendt tog Greentech ingen (eller max 1) projekt herfra.
90 eller 100% af porteføljen var jo iøvrigt også beliggende på Sicilien, som vist nok har været overrendt af developere de sidste mange år.

Mht. din overskrift. Hvem er Beavis og hvem er Butthead?29/3 2009 18:01 stengård 06233jeg er heller ikke helt rolig omkring projektporteføljen - men det er da gudskelov kun en begrænset del der er forudbetalt.

Jeg regner med at netop forholdene omkring Baltic/Advanced er noget at det jeg vil bruge en del tid på når jeg skal gennemgå årsrapporten - der gerne må komme i morgen (teoretisk kan den jo komme tirsdag). Selvom man har papirerne på plads og underskrevet skal årsrapporten jo lige tilpasses og underskrives af bestyrtelsen. Mit bud er dog at det ender med at forudbetalingen der har været til Baltic/Advanced ender med at være slutbetalingen...

Nå - men der dialog hører mere til i en GES-tråd...

stengård
29/3 2009 03:06 dummy 06174Jeg kender ikke nok til "det Italienske projekt", eller Don Ø's agéren i forhold til sønnens problemer, til at kunne kommentere på dette.

Mvh Kim
31/3 2009 00:57 collersteen 06390Her er mæglerstatistikken fra 24.juni 08 og til d.d.
24.juni var den dag hvor handlen blev offentliggjort.TRÅDOVERSIGT