Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er startsignalet til short-tilbagekøb givet....?!


64431 doodha 15/3 2013 22:44
Oversigt

Vi har på Vestas-chatten drøftet den store handel i lukke-auktionen i dag. Og forleden bemærkede vi også det meget store netto-køb af CSB.

I dag så vi en kæmpe handelsvolumen i lukkeauktionen. Som største sælger var CSB - og købere var MLI, MSI, DBL m.v. (altså de mæglere som de store shortende hedgefonde ofte bruger). I forgårs var CSB storkøbende.... Altså: I forgårs købte CSB for i dag at sælge videre til MLI, MSI, DBL m.v.

Depotet i CSB var lang, så købet i forgårs gav ikke anledning til indberetning af ændring i short-beholdning - det bliver først aktuelt i forbindelse med videresalget til de shortende hedgefonde i dag. Dette er altså en måde reelt at omgå short-inberetningspligten på - formentlig uden at der er sket noget som helst ulovligt. (For hvordan skulle en sådan aftale kunne bevises...) Næste indberetninger viser (formentlig) nedgang i short-andel - selv om købene reelt skete i forgårs (via "mellemmand")

Hvis der ikke var en aftale eller fælles forståelse, ville det ikke være muligt at handle så meget i lukke-auktionen uden at kursen rykkes betydeligt.

Det store spørgsmål er: Hvad er formålet med denne manøvre?

Mit gæt er: De store shortende hedge-fonde vogter på hinanden - hvem starter først short-tilbagekøb? Dem der starter, vil kunne shorttilbagekøbe billigere end de der kommer med senere. Short-tilbagekøb før din nabo-hedgefond så at sige.

Hvis denne teori er korrekt, skal det ikke undre mig om vi
1. For det første ser de første større nedgange i short-beholdninger ved næste indberetning
2. For det andet begynder at se, at de store hedgefonde for alvor begynder at lukke shorts i næste uge.

Om 2) ligefrem bliver et kapløb - et short-tilbagekøbs rally - er jo ikke til at vide. Men det kunne da være sjovt...



15/3 2013 23:46 MIF 164433



Præcis over 1,4 mio aktier handlet i lukkeaktionen i dag så mange aktier tror jeg aldrig jeg har set handlet i en sådan i Vestas!

Jeg fornemmer også dem der er short enten prøver at snyde hinanden for at komme ud med skindet på næsen eller også ser vi direkte agenter overdrage deres indkøb til en køber der snart må melde ud de ejer over 5% og måske endda over 5% ejerskab men kontrol over 15-25% af aktierne. Så bliver det først sjovt at være Vestas aktionær <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

Jeg hælder til den sidste en til 2 storaktionærer pludeslig kontrollerer 20-30% oggiver enten bud påp resten eller går ind som storaktionær med en kæmpe pose penge som projekt investorQQQ

Det her kan kun blive stort MIFFEN så det for over 2 år siden og har købt og købt og købt !!!!!

Vestas redder ikke kun hele verden de redder Danmark!

MIF



17/3 2013 18:31 doodha 064452



Jeg burde måske have skrevet tydeligere, at pointen i teorien er, at sælger og køber enten er samme instans eller nært forbundne:

Onsdag købes en ordentlig bunke aktier via CSB - for fredag i lukkeauktionen at sælge videre til depotet i bl.a. MLI.

Det ville næppe kunne lykkes depotet i MLI at købe 650.000 stk. onsdag - for så vil alle vide, at det er "Hedgefond A" som står bag.

Dette vil "Hedgefond B" og "Hedgefond C" også kunne lure. Ved at købe via depotet i CSB er det muligt for "Hedgefond A" at erhverve de mange aktier - som så kan videresælges i fredagens lukkeauktion.


Signaturforklaring:
Det virker som om, den mest aktive og toneangivende hedgefond benytter MLI som mægler - derfor kalder jeg denne hedgefond for "Hedgefond A".
"Hedgefond B" er en anden hedgefond.
"Hedgefond C" er en tredie.



TRÅDOVERSIGT