Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 27 November Kl. 16:00 Læs mere her

Torm i gang med afnotering i USA


65705 fcras 19/6 2013 13:51
Oversigt

Onsdag 19. juni 2013 kl: 08:59


Som besluttet på Torms generalforsamling i april, er rederiet gået i gang med at løfte sig selv væk fra den amerikanske NASDAQ børs. Som et skridt i processen har Torm i dag varslet en ophævelse af selskabets American Depository Receipt / ADR-program.

Ophævelsen forventes at træde i kraft den 19. juli eller umiddelbart derefter.

I perioden indtil den 17. oktober 2013 (dvs. op til 90 dage efter depositaraftalens ophør) er det muligt for ADR-ejerne at overdrage deres ADRs til depositaren i bytte for de underliggende ordinære aktier i rederiet, som handles på NASDAQ OMX Copenhagen under navnet TORM.

ADR-ejere, som ikke overdrager deres ADRs til depositaren inden den 17. oktober 2013, vil kunne modtage et kontantbeløb. Så hurtigt som muligt på eller efter denne dato vil depositaren sælge de almindelige aktier, der ligger til grund for de ADRs, som ikke er blevet overdraget. Depositaren vil derefter beholde det kontante nettoprovenu af et sådan salg, idet det skal fordeles pro rata blandt de udestående ADR-ejere.

Kilde: Torm

http://www.maritimedanmark.dk/?utm_source=dknyhedsbre..

http://www.torm.com/

http://www.nasdaq.com/symbol/trmd

TORM.CO

TORM.CO
TRÅDOVERSIGT