Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

TORM:Turnaround i Asien.


65739 Camel 21/6 2013 11:17
Oversigt

Det finansielle tidsskrift Marine Money har netop kåret restruktureringen af rederiet TORM A/S som "Restructuring Deal of the Year" sammen med restruktureringen af General Maritime Corporation. Partnere i LETT Finn Overgaard og Henrik Sjørslev har rådgivet bestyrelsen i TORM A/S i forbindelse med den verdensomspændende omstrukturering af selskabets kapitalstruktur. LETT sikrede nye selskabsretlige løsninger (landvindinger), der var afgørende for løsningens gennemførelse. Rekonstruktionen betød bl.a., at Torm A/S blev sikret en forlængelse af selskabets eksisterende bankgæld på ca. USD 1,9 mia., ny likviditet og betydelige besparelser fra den restrukturerede flåde af indchartrede skibe. Som led i restruktureringen blev der foretaget en udvidelse af selskabets aktiekapital således, at TORMs långivere og timechartermodparter tilsammen nu ejer 90% af selskabskapitalen, ligesom der blev gennemført omfattende selskabsretlige strukturændringer i koncernen. "Rekonstruktionen af Torm A/S var en af de mest markante transaktioner i 2012 inden for den globale, maritime sektor", udtaler Henrik Sjørslev. Marine Money skriver bl.a.: "The restructuring, the largest ever lender-led restructuring in shipping, involved a complex simultaneous financial and corporate restructuring of the entire TORM Group and injection of new capital into the Group to provide much need short-term liquidity".

Efter en omfattende proces med restrukturering i Torm har kunderne igen tillid til rederiet, og det mærker man tydeligt hos Torm i Asien. Det fortæller Head of Bulk hos Torm i Asien-Stillehavsafdelingen til ShippingWatch.

Flot Flot arbejde.



21/6 2013 12:33 MadsK 165740



Brug nu de eksisterende tråde!!!!!!

sent from iPhone



21/6 2013 20:01 XJK 065743



Mere her:

http://www.marinemoney.com/sites/all/themes/marinemon..

"For all this, the banks, without incurring upfront impairments, and the charterers were offered the opportunity to take up to 90% of the equity leaving 10% to the existing shareholders."



TRÅDOVERSIGT