Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Syndikatet fortsætter sine lønhistorier om Vestas


67200 MIF 25/11 2013 00:12
Oversigt

løgnhistorier skulle der stå i overkriften - for at holde kursen nede. Lugter fælt igen igen med deres useriøse beskidte tricks!

http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/66863/artikel.html



25/11 2013 00:18 MIF 067201



Samtidig kommer de med denne røverhistorie der sætter Vestas bagud <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/> - latterlig journalistik kan I virkelig ikke se det - Børsen om igen og en af grundene til Miffen ikke betaler dem en kr. for deres manipulation!!!

http://borsen.dk/nyheder/hvad_kan_vi_danskere/artikel/11/66868/artikel.html



25/11 2013 07:38 cykling 067202



Måske børsen først nu har fået læst hvad alle andre fik oplyst D.27 September

http://www.windpowermonthly.com/article/1213758/vestas-mhi-finalise-offshore-joint-venture



25/11 2013 08:38 cykling 167203



Måske børsen er sure over at det ikke var dem der kom med til Afrika

http://www.business.dk/oekonomi/vestas-vil-saelge-energi-til-verdens-fattigste



25/11 2013 18:37 doodha 067206



Og så blev det præciseret, at der ikke er fugls føde på den and:
http://www.business.dk/green/mitsubishi-alt-med-vind-foregaar-i-vestas-selskab

Havde det været i "gamle" dage (altså for mere end et ½ år siden...) ville sådan en historie som Børsens i morges have sat en lavine i gang - godt hjulpet af hedgefondene. Men denne gang skete der intet. Det er åbenbart nye tider i flere henseender...



25/11 2013 19:07 cykling 267207



Der må da sidde nogen på Børsen.Og spørge sig selv om, hvorvidt et aktiverings tilbud på kommunens genbrugsplads ikke var mere relevant deres evner ud i faget journalistik taget i betragtning.INKOMPETENTE BONDERØVE



26/11 2013 13:39 RTH 867211



Hermed svar fra Lars Villadsen fra Vestas IR vedr. samarbejde med MHI:

Joint-venture partnerskabet mellem Vestas og Mitsubishi Heavy Industries (MHI) vil konsolidere offshore-forretningen for begge virksomheder og vil være midlet til at vinde en stigende andel af det globale offshore-marked. Det nye JV-selskab vil have eksklusive globale beføjelser, og i henhold til den underskrevne kontrakt mellem Vestas og MHI, så vil ingen af moderselskaberne gå ind på offshore-vindmarkedet. Som vi også sagde/skrev ved annonceringen af JV'et, vil JV'et senere undersøge mulighederne for at integrere MHI's hydrauliske DDT-teknologi i 8 MW-platformen.



27/11 2013 01:39 Hjulmand 467217



Svaret var jo det vi alle ønskede, nemlig at offshore bindingen går begge veje.
Det som er rigtig ærgerligt er, at vi nok engang er underinformeret, i forhold til den informationsmængde som kan og bør tilgå os ejere, fra starten.

Der er ingen rimelighed at den information er fraholdt os, indtil i dag. Endnu mere ærgerligt er det, at vi skal læse det i pressen og ikke får den som information fra Vestas selv. Først ved en direkte henvendelse til IR, får vi noget som jeg betragter som afgørende vigtig information vedr. JV. Det er ikke i orden. Som jeg ser det, er det første gang siden Bert Nordbjerg er tiltrådt, at vi ikke er informeret som vi bør. Men det giver nogle grimme flashback til tidligere tider, hvor informationsflowet mildes talt var skuffende.

Som en del af den nye ledelsesstil, ville Vestas fremtræde troværdige og realistiske i deres information til markedet. Bert Nordbjerg lever ikke op til egne krav og mål i denne sag, og hvor går grænsen så? Skal vi igen opleve Ditlev Engels ekstravagante holdning til aktionærinformation eller er det en enlig svale?



27/11 2013 10:30 MIF 067222



Joh men mon ikke alle bliver glade hvis det bliver MHI alene der betaler de 1-2 (en i Europa & en i asien)V164 fabrikker <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/> - Med den pris Vestas får fra MHI er der noget der kan tyde lidt på det - Kuglen indikerer også noget i den dur!

Hvad med udvidelsen af vingefabrikken i UK eller er det Skotland pinligt jeg ikke kan huske) - altså udvidelser af eksisterende fabrikker her i Europa kan være med i aftalen som MHI betaler!

Måske Vestas står for udvidelserne her i Europa og MHI bygger alt der skal til i Asien?

Det er alle disse skjulte ting der kan blive spændende at følge for 300 mio Euro er jo ikke vildt mange penge kun hvis man udbygger eksisterende fabrikker! Der skal jo også være penge i JV så alle skal jo ikke gå til fabrikker. Vi ved reelt ikke om MHI også skyder 300 mio Euro i JV eller måske endda mere?


MIF



27/11 2013 11:18 Hjulmand 267225



Det er nok rigtigt at vi alle bliver glade, hvis det forholder sig sådan. Men det er jo netop alle hvis'erne som jeg finder urimelige. Når Vestas har en viden som er vigtig for vurderingen og værdsættelsen af aktieværdien, og den viden end ikke er fortrolig, så er det ikke i orden at de ikke deler den viden.

Det er da afgørende vigtigt for vurderingen af JV at vi ved at MHI ikke må sælge offshore uden om JV. Vi mangler så stadig at få oplyst om MHIs nuværende offshore ordrebog indgår som del af JV, på lige som Vestas nuværende/daværende offshore ordrebog.

Mif, det bliver da vildt spændende at følge udviklingen, og du træder da også på en øm tå og nok en ukendt faktor i JV, nemlig økonomi. For hvis man regner efter, altså ud fra det vi ved, så mangler der stadig penge til fabrikkerne. MHIs indskud rækker næppe til ret meget mere end færdigudviklingen af V164.



27/11 2013 11:45 MIF 167226



Ja enig og jeg vil vurdere, at en sådan gigant skal ha en balance (EK & Fremmedkapital / bygninger m.m.) på mellem 8-12 mia. for virkelig at rykke omend der bliver store forudbetalinger fra kunderne når først de bestiller!

Vestas kan jo alene der komme med 1-2 fabrikker der primært i dag beskæftiger sig med Off-shore vil jeg mene. Herunder værdien af test-platform Østerild og testbænken & patenter!! - Alt i alt løber disse ting let op adskellige mia.!

P.s rettelser foretaget undervejs i indlæg <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

MIF



27/11 2013 12:29 MIF 067227



Miffens ser derfor i første omgang MHIs deltagelse kun med en stor fed pengepung. Vestas har til dels apparatet klar efter udvidelser til V164 som de skal foretage. I mellemtiden opbygger MHI platformen i asien baseret på V tegninger og erfaringer og de fortsætter sammen med at integrere MHIs nye teknologi i V164 og fremtidige endnu større modeller!

P.s. De bør få V164 ud at flyde så er der virkelig en god businesscase omend verden så løber tør for stål <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>


MIF



28/11 2013 07:07 RTH 067231



Hermed svar fra Lars Villadsen fra Vestas IR vedr. SSE og nuværende ordreportefølje hos MHI:

Jeg kender generelt ikke til nogle faste og ubetingede ordrer på runde 3 projekter i UK fra nogen offshore spillere.



2/12 2013 19:35 mccarthy 167248



Hej RTH. Fakta, som du oplyser, er jo ikke til at komme udenom.
I lyset af at Andrea M. senest ( efter genvalg ) har prioriteret Tyskland og kun Tyskland højest ved at energi skal ske på billigst og først derefter miljø rigtig a.h.t. produktionsomkostningerne for Tysklands industri, og at hun ignorer hendes tidligere yndling 'E.U.' og E.U.'s aggressive 2020 mål for mindskning af CO2 udslip + hendes egne udmeldinger omkring atomkraft skulle erstattes af anden form for ( vedvarende ) energi, og at David C. (U.K.) indsatte en minister, der trynede tilskuddene til vedvarende energi nu da U.K. planen skulle gennemføres, så ser det jo ikke lyst ud for vindenergi. Men, der er et spil/kamp kørende p.t. mellem de lande i nord/mellem Europa, som har forpligtiget sig politisk til off-shore mølleparker og offshore mølleparkleverandører. Dette er i Vestas favør ( forudsat at V164 virker som designet ) fordi V164 har en bedre Price/performance end konkurrenterne og at Vestas vil opføre fabrikker i de lande som KØBER møllen, og sidst at det er den billigste måde at skaffe energi p.t. ( energi i el-form er gratis i sammenligning med de afgifter regeringer påfører samme). Jeg er af den overbevisning, at den første ordre ( ud over DONG + deslige enkelt mølle bestillinger ) tikker ind næste år og at det bliver et mindre pilotprojekt fra en stor mølleindkøber. M.h.t. MHI og Japan så dutter V164 jo ikke i nuværende form, men V112 er fortrinlig på flydende platform. Japan er desværre ramt af stigende vulkanaktivitet, som jo allerede har ramt mindst et atomkraftværk, og Japans industri har nu endelig erkendt afhængigheden af samfundsmæssig stabil billig energi og det er ikke atomkraft. God dag til alle.



TRÅDOVERSIGT