Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Karo Bio ,nyemission


67914 Fiskemanden 7/3 2014 00:04
3
Oversigt

Fik lyst til at kommentere på Karo Bio

Golfhouse har nævnt den flere gange i chatten ,seneste dage.
Den er steget voldsomt efter nyheden om at de vil,hente flere penge i markedet til at underbygge forskningen indenfor Deres to
Hovedprojekter,ROR gamma og,er- beta.
Det har længe været en skamfilet Aktie efter katastrofemeldingen om at drømmeprojektet eprotirome viste farlige bivirkninger ved langtidsstudie på dyr,trods langtgående fase III forsøg.

For rigtige bioteknørder er de et klasseeksempel på hvorfor man skal være uerhørt forsigtig med at satse på de hausseagtige
Indlæg som præsenteres på,aktiefora,uden virkelig at forstå risikoen med sin investering.

De havde både samarbejdsaftaler og udviklingsaftaler klar og mange havde allerede regnet ud markedsværdien ved salg,af produktet,som havde vist udmærket effekt,med ringe bivirkningsprofil.
Dog viste der sig pludselig en uventet effekt ved langtidskonsumtion af midlet: nedbrydning af brusk alle steder i kroppen .
Alle forsøg stoppedes umiddelbart og aktien rasede i bund.
Derefter har de sejt men sikkert kæmpet sig tilbage med deres ellers udmærkede pipeline.

Problemet som jeg ser det( har fulgt selskabet siden 1999 ) er at alt for mange daytadere hyper,og,baisser selskabet løbende ,kun for egen vindings skyld.
I min optik skal man være bevidst om at deres forskning er uerhørt pengekrævende og til stor del rettes mod professionelle investorer.
Der har været en stor stor,udvandning i aktien ,grundet stændigt tilbagevendende behov for kapital,med deraf følgende emissioner.
Vejen til at tjene penge er stadig uerhørt lang,trods fremgang i deres seneste to midler, de er mange mange år fra at komme til fase tre,forsøg.
Pengene skal derfor komme via aftaler eller emissioner .
De har dog tidligere været dygtige til at finde finansiering via aftaler ,men er dog,afhængig af aktionærernes tilskud.
Selv har jeg en pæn slat ,men har dog fulgt den filosofi at sælge før Emission og genkøbe efter ,da den næsten altid falder til emissionsprisen( forholdsjusteret) og,derfor ikke har set nogen fordel af at investere i tegningsretterne.

Jeg vil gerne vende tilbage med uddybning af midlerne og deres forventede effekt og mulighed,for,markedseksponering senere,der er dog lang vej endnu og en vurdering,af fair Value på,pipelinen er svær.
Min anbefaling er afvent og vurder da stigningen på sidste udmelding har været voldsom( næsten overdrevet ,mener jeg) og selv sølger jeg ud nu inden emissionen.

Dete er dog ingen anbefaling,om hverken køb eller salg,dog bare en interesseanmodning til folk som vil følge en mulig investering i et " frimærke" af pennystocksniveau.
Husk bare fornuftet ,og følg ikke nogen vilde anbefalinger !
På sigt er der muligvis et større potientale i deres pipeline,men finansieringen er langt fra på plads,endnu og risikoen er enorm !!!

Mvh
Fiskemanden



7/3 2014 01:23 Helge Larsen/PI-redaktør 067919



Indlægget er på vor facebook nu Fiskemand.

https://www.facebook.com/ProInvestorDenmark



7/3 2014 21:57 Fiskemanden 267938



Tænkte lige at jeg ville kommentere yderligere på mit indlæg.

Nogen undrer måske over,at jeg vækker interesse for en Aktie samtidig som jeg selv sælger ud af samme !
Det er sådan at jeg,egentlig tror på pipelinen og gerne vil blive i aktien.
Jeg kommer derfor at genkøbe,men vil ikke deltage i emissionen,selv om det nok skulle betale sig ,på sigt!

Hvorfor så det ?
Jo,jeg er allerede rigeligt eksponeret i højrisikable biotekaktier !
Et luksusproblem har opstået for mig på grund af de voldsomme stigninger der har været i mine biotekaktier seneste året.
Jeg vl simpelthen være mere diversifieret i min portefølje,så jeg har været nødsaget,til at sælge kraftigt ud ,og vil derfor ikke deltage i emissioner for derved yderligere at øge min eksponering !
Jeg har solgt ud af mine Orexo,Bava,Karo bio og valgt at beholde Genmab ,trods at de udgør alt for stor del nu (værdimæssigt) af mine investeringer.
For Genmabs del anser jeg at risikoen nu er mindsket med den store kapitalisering ,sammen med at de giver overskud,derfor bibeholder jeg dem og venter med at tage profit på dem,da mit kursmål,er meget højere end nuværende værdi !
Min portfølje som er opdelt i flere depoter skal være opdelt i rimelige proportioner for at risikostyre dem ,og derfor har jeg visse grænser for hvor meget jeg har i industri,energi,cykliske aktier,tilvækstaktier,lægemiddel,fødevare,IT og biotek og der har den øgede risikovilje i markedet givet en skævvridning som jeg nu justerer,dog er genmabs enorme,stigning skyld i at jeg ikke får rettet det helt til ,da den gevinst får vente <span><img src=
" title=";−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

For at komme tilbage til Karo Bio :
Jeg bliver stadig i aktien,men mindsker mit indehav i stedet for at øge.
Derimod mener jeg at de gør det godt.
De har allerede et godt samarbejde med Pfizer omkring udviklingen af ROR-gamma ,som betaler udviklingen,samt har stillet milestones til en værdi af over en mia.dkr. I udsigt.Det er dog ikke sandsynligt at alle kommer til udbetaling ! Men alligevel.
Emissionspengene behøves til deres udvikling,af to er- beta receptorer rettet mod MS og cancer ,de har vist meget lovende prækliniske resultater,men derfor er der også lang vej til at vurdere en rimelig prissætning på et eventuelt slutprodukt og målgruppens omfang !

Ved deltagelse i emissionen skal man påregne at kassen kun rækker til et års udvikling,derefter skal der hentes yderligere kapital,om ikke der,indgås meget givtige aftaler,men det ligger ikke umiddelbart i nærmeste fremtid at det vil ske.
Man skal dog tage i betragtning at de har redet mange,storme af og har en dygtig medarbejderstab.
Samtidig har de holdt på i mange,mange år uden at være i nærheden af et produkt som kan lanceres på markedet indefor overskuelig fremtid,hvorfor der skal skaffes masser af kapital yderligere.

Man skal absolut tænke på at mange professionelle investorer har været inde over og har tabt masser af penge,og har,trukket sig igen.

Der er dog i min optik et uerhørt interessant potientale i de nukleære receptorers virkningsmåder,som også har,fået et stort interesse og ingen tvivl om at de nok skal finde yderligere samarbejdspartnere til,de to nuværende ufinansierede er-betaprojektor,og om de kommer til en tydligere definition af målgrupperne vil der også vise sig et stort indtjeningspotientale i et lægemiddel ,men først vil jeg se noget indenfor kliniske forsøg inden værdisætningen kan blive mere reel .
Tag dog ikke fejl ,det er ikke kun for daytadere som vil ha en hurtig gevinst, men der er også en spændende mulighed for nogen som vil satse på muligheden for succes ! Derimod kræver det.at man overvåger og følger med i udviklingen,for ikke at sætte sin investering overstyr.

Men husk ,følg fornuftet,dette er ikke en opfordring til at købe eller satse på selskabet ,men bare en oplysning om selskabets muligeder.
Det er forbundet med uerhørt risiko at investere i sådant et selskab og alt kan gå tabt mens man nyder en kop kaffe <span><img src=" title=";−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

Vender tilbage senere ,med lidt yderligere information om de nukleære receptorers virkningsmekanismer og hvorfor jeg finder dette område interessant for udviklingen ,senere,om der findes interesse .
Mvh
Fiskemanden



11/3 2014 18:27 golfhouse 067997



Tusind tak for et rigtigt godt indlæg.

Vil skynde mig at nævne jeg kun har et meget lille frimærke på 20.709 stk. men til gengæld er de oppe med 358%.

Har selv overvejet om man burde tage gevinst og så gå ind igen senere.



TRÅDOVERSIGT