Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nasdaq 100


68669 Donhawk55 25/4 2014 20:02
2
Oversigt

Hej Pro Investor.

Kunne det ikke meget ligne der er en på vej i NASDAQ-100?

Definition: taget fra børshandlens psykologi: Head and shoulders-formation. Formation, hvor tre toppe, hvoraf den midterste er højest, indikerer en primær vending af en stigende trend. Kan også optræde som tre bunde og derved indikere vending af en beartrend

Derudover:
Neck-line. Kritisk psykologisk kursniveau, som kan indtegnes på head and shoulders og dobbelt-top-formationer. Neck-lines refereres der ofte til som de "sidste forsvarslinjer. Linjen mellem de to bunde - bullmarkedets sidste psykologiske forsvarslinje - kaldes "neck-linen". Når den brydes, udløser det et kraftigt salgssignal, men samtidig kan markedet blive så oversolgt, at det kortvarigt trækker tilbage og tester neck-linen nedefra. Det er i givet fald ofte en oplagt salgsmulighed.

3400 brydes og det kunne se meget sort ud? Er der nogen som har andre eksempler hvor det er sket eller evt. hvor det er blevet brudt?

Udfording ved analyse: Mikro og makro forhold er aldrig det samme og der er enormt mange variabler i spillet, men jeg synes selv det er en tydelig formation denne gang.

Er ret ny indenfor Teknisk Analyse, så kommentar modtages gerne. Evt. hvor shorter man NASDAQ 100?

På forhånd tak



26/4 2014 09:50 Nippon1976 068673



Hej Donhawk
Det er fuldstændig rigtigt at der potentielt er et HS-pattern. Husk på at det først er validt, når det har brudt neckline, som den oftest vil reteste igen. Neckline skal måske justeres lidt. Jeg har lagt den på spidsterne, det kan sagtens være at den skal ligge på candle luk, så den kommer til at pege lidt opad i stedet.
Der er også en mindre invers head and shoulders (IHS), som man kan trade. Køb er ved brud/luk over den blå linje. Så ind til der kommer et købs- eller salgssignal er det bare at hold hænderne i lommen.
Jeg håber du kan bruge det.
Med venlig hilsen Thomas




26/4 2014 15:05 Donhawk55 068674



Hej Hippon 1979

Tak for svaret og tak for din graf. Den viser det jo meget godt.

Nogen som shorter NASDAQ 100? Evt. med "stop loss" på brud af 3,6 eller deromkring?

Er meget ny indenfor TA, men indtil videre synes jeg at posentialet er tilstede.



27/4 2014 09:28 Nippon1976 068680



Hvis du skal shorte, skal det første være ved brud/luk unden for det sorte linje (neckline), evt. en restest af den. Du vil kunne den røde ned adgående linje som stop. Ved luk unden for den, skal der sælges eller skiftes til en long portion



TRÅDOVERSIGT