Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Skal vi tro på GN Store Nord?


69718 Hans-Henrik Nielsen 2/9 2014 15:51
Oversigt

Jeg fik et spørgsmålet om GN Storenord i dag efter den ret store stigning.

Som jeg sagde i videoen forleden, så er GN ikke interessant for mig. Den er i en meget veletableret ned-trend. Den har både toppen af bear-kanalen, det 200 dages EMA og et meget stærkt modstandsområde liggende lige over hovedet.
Jeg spåede forleden, at der godt kunne komme et bounce op mod de 135-136. Når vi når dette niveau vil indikatorerne være i overkøbt, og så tror jeg ikke aktien vil have kræfter til at løbe igennem de mange sælgere der står klar ved de forskellige modstande.

Hvis jeg skulle overveje aktien, så skulle den først til at etablere stigende bunde og toppe på den korte bane og så bryde 200 dages EMA. Før jeg ser dette, vil jeg blot betragte dagens stigning som et skvulp i overfladen den etablerede bear-trend.

Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/16540038..

GN.CO
3/9 2014 18:29 mccarthy 269723Nuvel, jeg ville ikke kommentere på dette 'gamle' spørgsmål. Men. alle danske firmaer der ikke er orienteret udover E.U. klarer sig vel ikke de nærmeste år. Argumenterne er simple: E.U. dutter ikke, for meget tant og fjas - f.eks. miljøværn gennem neddrosling af støvsugermotorer! E.U.s Parliamentet transporteres stadig 2 gange årligt fra by til by?????
Mine aktier er pladseret i områder der skaber arbejdspladser og fremtid og derfor er G.N. på gyngen; jeg kendte en tidligere direktør i firmaet og hvad så; min pointe er at GN mangler at bevise at deres fabrikkation/design/metoder ikke ligger i E.U.
Alt dette T.A. kender jeg ikke til.TRÅDOVERSIGT