Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

På forespørgsel (3): Carlsberg


69733 Hans-Henrik Nielsen 7/9 2014 11:04
Oversigt

Den sidste Aktie i denne omgang er Carlsberg.
Jeg ved godt at mange af jer elsker disse volatile aktier, hvor der kan laves 10% (ellers tabes 10% selvfølgelig) på få dage.

Helt overordnet er Carlsberg jo en solid Aktie, som nok skal klare sig. Men helt ærligt så er mit temperament og metodik ikke egnet til aktier, der hopper og gapper i kæmpespring på få dage.
Og det er jo ikke normalt noget vi ser i store C20 aktier.

Men som alle ved, så er Carlsbergs kurs lige nu dikteret af en nutcase i Rusland ved navn Putin. Og hvis der er noget jeg har lært gennem 15-18 år i markedet, så er det ikke at investere i disse lottosedler, hvor alt afhænger af én vanvittig mand.
Jeg har det på samme måde med fodboldaktier, hvor mange års strategiudvikling står og falder med ét straffespark i en Champ.League kvalifikation eller lignende.

Jeg søger stabile aktier med stabile trends, som jeg kan regne odds nogenlunde ud på.

Så Carlsberg på lang sigt er garanteret en fin Aktie. Men på det korte plan (1-6 måneder) ville jeg ikke turde røre den. Med mindre selvfølgelig at Putin falder til ro, indrømmer at han tog fejl, lader Nato styre showet osv. Og apropos odds, hvad er odds så for at det sker??


Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772

CARL B.CO
TRÅDOVERSIGT