Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GN tæt på købssignal


69980 Hans-Henrik Nielsen 20/10 2014 22:31
Oversigt

Flere af jer har spurgt til min kandidat GN Store Nord, og om jeg har købt den i dag. Svaret er nej. Både pga. travlhed og fordi den ikke har brudt den såkaldte "neckline" i formationen, jeg omtalte forleden.

Så alle de positive faktorer er stadig i spil. Stigende volumeindikator, der understøtter stigningen, dmistoch i bund, momentum stigende osv.

Men jeg har lige påført endnu en indikator her blot for at gøre forvirringen komplet. Og det er Bollinger Bands.
Bollinger Bands bliver ofte misforstået og faktisk brugt forkert hos mange TA'ere. Men jeg har prøvet at vise et af de signaler, som jeg ofte kigger efter, når jeg analyserer. Jeg vil ikke her komme ind på ret meget om, hvad Bollinger Bands er (det kommer der snart en video om). Men det er i store træk en angivelse af standardafvigelser, som er et statistisk begreb.

Men læg mærke til alle de røde pile hele vejen nedad. Her er kursen ude og røre ved BB konstant. Da vi så når ned til de grønne pile, så kan sælgerne ikke længere presse kursen helt ned til det laveste BB. Ikke nok med at vi får højere bunde i denne formation, vi får højere bunde, der har længere og længere afstand til det nederste BB. Det er som regel et stort styrketegn. (Jeg håber ikke denne hurtige forklaring af et komplekst emne var alt for forvirrende )

Når vi så ser disse stigende BB-bunde sammen med stigende volume-indikator m.m. så er jeg ganske positiv på aktien. Den begynder at opbygge rigtigt gode stignings-odds.

Men men men, den ligger stadig lige under 200 dages EMA og lige under "Neck-line" fra den omvendte S-H-S formation. Så jeg er tålmodig og hopper ikke ind i handlen, før modstanden er brudt.

mvh

Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/16540038..

GN.CO
TRÅDOVERSIGT