Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Endnu engang en dårlig dag for APM. Så er bunden snart nået?


70425 Hans-Henrik Nielsen 11/12 2014 22:20
Oversigt

Jeg er blevet spurgt af mange i løbet af de sidste par dage (og uger faktisk), om det ikke snart er tid til at købe AP Møller.
Og til det, må jeg sige et klart og rungende "nej". Ikke ifølge min metode i hvert fald.
Først og fremmest er olien stadig smådeprimeret. Og mine markedsindikatorer viser startende top-tegn.
Og hvis vi så kigger nærmere på APM, så kan du se den i grafen her under.

Jeg har skrevet om aktien og frarådet den oppe fra omkring 13.500 og igen, da prisen brød gennem 200 dages EMA og blev afvist ved dette gennemsnit omkring 13.000 sidst i november.
Så brød den bunden af kilen i 12.100, med endnu en advarsel til følge, hvor jeg advarede om at bunden på kanalen omkring 10.000 kunne være sandsynlig.
I dag falder aktien så som en sten.

Og hvis man er ude efter at fiske aktier på bunden, så skal man altså ikke prøve at fiske dem, der er faldet støt gennem en hel dag.
Hvis man kigger på kursen på intraday, så var der næsten ingen støtte i løbet af dagen.

Når jeg så samtidig ser min volumeindikator fortsætte faldet og min dmistoch ligger lavt. Så underbygger det min formodning om fortsatte fald. Ikke at aktien ikke kan lave et lille rebound. Det er absolut muligt. Men så længe olien ikke for alvor vender rundt, så ville jeg holde mig langt væk.

Og igen her vil jeg lige pointere, at jeg faktisk godt kan lide firmaet bag aktien. Lige pt. kan markedet blot ikke lide aktien, og så er det med at holde sig væk. Så husk at skelne mellem firma og Aktie. En ting, som mange investorer glemmer.Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/16540038..

MAERSK B.CO
12/12 2014 18:53 Lubi 170435Hej HHN

Var det så bunden vi så i dag iflg. TA eller hvad ? Jeg skal lige tilføje, at jeg (desværre) ikke forstår mig nok på TA, til at kunne vurdere dette. Derfor dette - måske i nogens øjne - lidt naive spørgsmål.

v.h.
Lubi

p.s. har A.P. i pension fra før Split, men med lidt tab p.t.- tidshorisont 5-10 år12/12 2014 21:45 Hans-Henrik Nielsen 070437Hej Lubi,
Det er svært at sige ud fra én dag. Men jeg tror det umiddelbart ikke. Nu bliver den tidligere bund omkring de 12.000 til den nye modstand, som der skal kæmpes med. Der kunne muligvis ses et rebound op mod dette niveau. Men jeg har en mistanke om, at vi skal længere ned.
Men som sagt er intet sikkert.TRÅDOVERSIGT