Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 27 November Kl. 16:00 Læs mere her

Teknisk analyse til indeks


70769 TAer 4/1 2015 11:11
0
Oversigt

Hvilke indikatorer bruger I til at analysere og investere i indeks med ? Jeg tænker på kortsigtede investeringer, hvor jeg forsøger at ride med på bølgen dvs 1-6 uger.

Jeg bruger glidende gns. 9 dage, 50 dage og 200 dage
MACD
RSI
Udover at jeg kigger på formationer i kursudviklingen, støtte og modstandsniveauer, candlesticks, og volumen6/1 2015 11:33 Hjulmand 170802Der er lige så mange modeller at handle efter som der er udøvere at håndværket Teknisk Analyse. Opstillingen at ens værktøj handler ikke om at kunne bruge så mange værktøjer som muligt, men om at finde en enkel opsætning med så få fejlsignaler som muligt, sammenholdt med ens egen risikoprofil. Høj risikoprofil giver flere signaler at handle efter, men naturligvis også flere fejlsignaler.

Her viser jeg en ret simpel model som rent faktisk virker og samtidig har relativt få fejlsignaler, hvis man ønsker at handle på kvartalsbølgerne.

Værktøjet er Vikingen og øverst er momentumkurven som jeg bruger som signalkurve. Nederst ser du kursgrafen. Begge er på dagsniveau og henholdsvis 20-10-60 og 1-5-20. Kursgrafen er logaritmisk og momentum er alm.

Jeg handler på kursgrafens brud med 20 dages snittet, under forudsætning af at momentum også bryder tilsvarende. Jeg har markeret køb med lodrette blå og salg med lodrette røde streger. De sorte pile viser signalet om en snarlig mulig handel, og bemærk hvor ofte man får god tid til at forberede sig.

I øvrigt er det norske Xact Derivat bear graferne er lavet over.

Håber du kan få glæde af det.

Hjulmand
TRÅDOVERSIGT