Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Oliepriser på $49.99, hvad nu?


70799 AndersEgsvang 6/1 2015 01:29
Oversigt

Så kom vi for første gang i meget lang tid under de $50. Som tidligere sagt er dette et yderst vigtigt punkt. Der vil være mange deltagere i dette område +/- et par dollar. For dem der ikke har gjort det endnu, så er det ved at være tid til at tage noget profit, hvis man er short. Der vil formentligt komme en lille korrektion i dette område. Det er endnu ikke tid til at købe op i olien. Priserne er stadig godt på vej ned. Selvom vi ramte de $49.99 i dag og køberne straks greb den, ja så fejlede de også bagefter. Hvis man ser lidt på et 800 tick chart, som jeg bruger til at handle med, så kan man tydeligt se hvem der er i kontrol. Det tog markedet ca. 2 timer og 15 min. At stige ca. $0.90. Hvorimod det tog under 30 min at falde $0.90 i nøjagtigt samme område. Dette er en vigtig indikation at have med, når man ser efter bunden. Bunden er først nået, når det er nemmere for købere end sælgere. Lige nu er det stadig nemmest for sælgerne.

Lad os så se lidt på den nye analyse:

Lige nu har vi en masse forskellige bearish channels på vores anchor chart. Jeg har tegnet alle sammen på i dagens analyse, da jeg ikke er sikker på hvilken der bliver aktuel. Selvom jeg ikke er sikker på hvilken der bliver den aktuelle, så er de alle sammen stadig gyldige. Dvs. den første der bliver gyldig er den kortsigtede. Den kortsigtede channel har 2 øvre linjer. Det har den, da der er forskel på hvordan markedet vil reagere, alt efter hvilken der er den aktuelle. Vi kan desværre først afgøre det, når vi ser reaktionerne ved dem. Skulle det vise sig at det er den gule øvre trendlinje der er den aktuelle, så vil jeg IKKE sælge testen af den. Hvorfor er den så tegnet på kan man spørge om? Det er den fordi, at den er en stor del af analysen. Det er en meget mere Teknisk Analyse, så det er svært at uddybe for meget, uden det fylder 3000 ord. Men lad mig prøve kort alligevel:

Den analyse jeg benytter mig af her kaldes Price Action og bygger på markedets cyklusser, og at alt bevæger sig i channels og konsolidering. Handler man price action, så er disse to ting det eneste man holder øje med. Som vi kan se her har vi en bearish channel med brud, ved den hvide cirkel. Et brud af en channel bliver altid efterfulgt af 2 ben. Vi har haft begge ben nu. Og efter andet ben forventer jeg en reversal eller konsolidering. Derfor vil jeg ikke sælge i dette område, hvis det er den aktuelle channel. Er dette den aktuelle channel, betyder det bare at vi formentligt får en lille korrektion inden vi kan sælge igen, og her vil områderne $52.40-$43.04 være det mest optimale, efterfulgt af $53.95-$54.49.

Som i kan se på chartet er der også en medium term channel på og en long term. De er begge vigtige, så en salgsmulighed i toppen af disse er også en mulighed.

Får vi en test af den kortsigtede channel og derefter et fald til under $49.68, så ved vi at den gule linje kan slettes, og så fortsætter vi ned igen uden nogle problemer lige foreløbigt.

Som i kan se er der altså masser af muligheder til at gå short endnu. Det handler lige nu bare om at være lidt konservativ i sin entry. Man skal ikke sælge blindt, men se efter reaktion fra sælgerne i de vigtige områder, og hop på når de store drenge hopper på.

Alle de viste linjer, de røde bokse og trendlinjer er salgsmuligheder. Så for køberne er der altså masser af modstand på vej op, pga. alle disse muligheder. Jeg vil stadig gerne sælge markedet. Men samtidig vil jeg også gerne se $46 nu før jeg tror på meget lavere priser. Jeg har tidligere nævnt $50 mange gange, og det holder jeg stadig fast i er et vigtigt område. Derfor skal vi være lidt forsigtige her, inden vi kan få skubbet priserne godt under. Det ændrer ikke på at markedet er bearish, det ændrer kun på min måde at handle det.

- Anders

Ps. en god film til alle om risiko, risk/reward og hvordan vi nogle gange tager dårlige beslutninger og misser det store billede i markedet.

CRUD.L, CVX, OXY, PRSO.ST, SDRLO.ST, XOM

CRUD.L, CVX, OXY, PRSO.ST, SDRLO.ST, XOM
6/1 2015 09:05 AndersEgsvang 170800Der er lige en lille slåfejl i teksten, men som i kan se på chartet, så er området jeg skriver om $52.40-$53.04 og ikke $52.40-$43.04, som jeg har skrevet.

- AndersTRÅDOVERSIGT