Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Et psykologisk røntgenbilled af markedet


71050 Hans-Henrik Nielsen 20/1 2015 08:09
4
Oversigt


Der er nok af ting, der kan bekymre markederne i den kommende tid. Der er nedsat vækst i Kina/Østen, uro i Grækenland, ECB-udmeldinger osv.

Men markedsmodellerne antyder, som før skrevet, at der begynder at være styrke i markederne igen i denne kvartalscyklus. Efter denne uge vil vi have fået et klarere svar, idet vi her har kunne få et kig på markedets reaktion på store regnskab, den europæiske QE-pakke m.m.

Det er vigtigt at sige, at jeg aldrig handler direkte på disse makroøkonomiske faktorer. Jeg handler til gengæld ud fra, hvordan markedet reagerer på disse store events.
Hvis min cyklus-indikator antyder en bund, og jeg samtidig kan se, at markedet ikke tager notits af dårligere nyheder og stiger på de gode, så er jeg klar til for alvor at købe op igen.

Så vi er ude efter at tage et psykologisk røntgenbillede af markedet, før vi går all-in. Handel aldrig imod et marked, hvor psykologien er svag (med mindre du går short).


God investeringslyst

Hans-Henrik Nielsen
Markettimer.dk
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/16540038..TRÅDOVERSIGT