Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Igang med TA?


71222 Lurifax 28/1 2015 09:58
0
Oversigt

Hej derude,

Hvis man som jeg (og sikkert mange andre) står og gerne vil igang med TA kombineret med fundamentale analyser, hvor vil jer der er garvet i gamet forestår man starter for at få tilegnet sig en masse viden om området, før man kaster sig ud sådanne investeringer?

Har i nogle bestemte bøger som i vil anbefale? Eller findes der en bestemt side som gennemgår tingene ligeså godt?
Min oplevelse er at det jeg kan finde på nettet, ikke rigtigt giver et komplet overblik da det ofte er meget specifikke emner der her taget op.

Mvh.



28/1 2015 20:24 fmorten 071227



Hej Lurifax

Som dig er jeg forholdsvis ny når det gælder TA. Jeg har i en del år brugt glidende gennemsnit til mere langsigtede handler EMA(200), men er på det sidste blivet mere interesseret i swing trading, for at se om jeg kan tjene på nogle korte handler. Det ville derfor være rart hvis nogen af day/swing traderne ville kommetere på indlægget.

Jeg har søgt på google og youtube og har fundet lidt.

Jeg syntes denne er en god "kom igang artikel":
http://www.invested.dk/guides/teknisk-analyse-introduktion/

Jeg er mest til gratis værktøjer når det kommer til TA. Til danske aktier bruger jeg mest euroinvestor.com f.eks:
http://www.euroinvestor.dk/boerser/nasdaq-omx-copenhagen/danske-invest-bioteknologi/199991/graf#InstrumentId=199991&ViewMode=Daily&DrawType=AboveBelow&Scale=Log&Years=5&StartDate=20110311&Currency=DKK&AutoadjustDay=false&AutoadjustIntraDay=false&News=true&Volume=true&Minimap=false&Peergroup=false&Toolbar=true&GridValue=false&GridTime=false&Slider=97&Indexes=false,false,false&Tech1=SimpleMovingAverage;200&Tech2=SimpleMovingAverage;50&Tech3=SimpleMovingAverage;30&Tech4=RelativeStrengthIndex;14&Tech5=StochasticOscillator;14;3

Når det kommer til globale aktier har jeg fundet sitet tradingview, som jeg syntes er rigtig godt: www.tradingview.com/

Derudover bruger jeg også investing.com. De har desuden en udemærket app man kan downloade.

Håber du kan bruge noget af ovenstående og det kunne være fedt hvis nogen af day/swingtraderne ville give et par ord om hvilke værktøjer de bruger og hvad de har læst.

-Morten



28/1 2015 21:52 faurschou 171230



Jeg har haft megen glæde af:

http://www.tradeguider.com/mtm_251058.pdf

http://www.tradeguider.com/events.asp

http://www.marketmanipulation.com/videos.html

https://www.youtube.com/user/CHjortInvest

Da jeg finder volumen afgørende for TA.

/faur



29/1 2015 15:20 Uffe 171241



Et alternativ til ovenstående er, at du anskaffer (evt. i første omgang låner på biblioteket): Axel Steuch: "Vinderstrategier i aktiemarkedet"

Bogen er en grund-, arbejds/øve- og studiebog i grafisk og teknisk analyse.

Bogen er lavet med reference til analysesystemet Vikingen (som anvendes i Millionærklubben og som man kan prøve gratis i en måned).

Ovenstående er perfekt til selvstudium, og som alle andre studier kræver det umage og flid at komme ind til substansen, hvor overblikket fødes.

Uanset hvordan du griber sagen an, ønsker jeg dig god fornøjelse!





TRÅDOVERSIGT