Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Har vi nået bunden? Tid til at gå ind I QEC, ENQ og AOI?


71276 Mallinea 31/1 2015 11:06
Oversigt

Jeg overvejer kraftigt at gå ind i Questerre Energy Corporation (QEC), EnQuest og African Oil corp. (AOI). Jeg tror på et kæmpe potientale når olien igen begynder at flyve op mod det kolde nord. Jeg tror på at vi kan se en mangedobling når olien igen vender. Jeg vil gerne høre hvad I mener om min påstand Humørikonet smile Og om I har bedre indsigt i selskabet end jeg. Hvad mener I om niveauet som det er nu? Skal vi længere ned?1/2 2015 16:14 Gjern 171308Jeg kender meget til QEC og lidt til Africa Oil, men ikke EnQuest.

Som du selv skriver er det jo meget olieprisen, der bestemmer retningen og det gælder for en masse aktier i sektoren samt leverandørselskaber. Så når det sker er det med at vælge de 'rigtige'.

Jeg kan anbefale dig at læse Anders Egsvangs analyser her i debatten vedrørende olien, hvis du ikke allerede har fundet dem - senest 24.01.

Africa Oil opfatter jeg som emissionstruet og med for mange dårlige resultater. Analytikerkursmål har jeg set ned til 12,50. Det er ikke mit førstevalg.

QEC er jeg inde i med en del aktier og har været med på seneste op- og nedture. Den øger jeg i på et tidspunkt, men først vil jeg gerne vide hvorfor de har sat en hel masse 'småarealer og småressourcer' til salg på dette tidspunkt med så lave priser og udpræget købers marked. Budfristen er vist den 26.02. og Q4 - 2014 rapporten kommer den 28.02. Det skal gerne give mere viden.23/2 2015 17:42 Helge Larsen/PI-redaktør 171607QEC svinger sammen med olieprisen. Kursen på aktien er steget op fra bunden lige under 2 i den seneste tid.

Jeg begyndte selv at småkøbe, da jeg så at en kunde Goldmann Sachs købte tæt på l million stks. mellem 2-2,20 i forrige uge.

Kursen har lige været oppe i 2,74, men har også været nede og teste området mellem 2,30-2,40 flere gange.

Hvis olieprisen falder yderligere så er det så spørgsmålet om de 2,30 er en stæk nok bund.

Fik denne analyse ind fra Aksjeanalyser.com i morges:

"Questerre Energy (Ticker: QEC)

Questerre Energy har nylig brutt ut av den fallende trenden som aksjen har vært i siden i fjor sommer, og har med dette gitt de første signaler om en mulig positiv vending for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har også gitt kjøpssignal fra en mindre omvendt hode-skulder formasjon.

Videre så har aksjen brutt opp gjennom, og etablert seg over, 50-dagers glidende gjennomsnitt. Dette er med og gir ytterligere positive tekniske signaler for aksjen.

Det er nå begrenset med teknisk motstand for aksjen før opp mot 3,60 kroner, og dette er også vårt kursmål for aksjen på 1-3 måneders sikt.

Ved korreksjoner ned for aksjen så ligger det nå teknisk støtte rundt 2,30 kroner, blant annet ved aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt, og for at det positive tekniske bildet som nå er dannet for aksjen skal vedvare så bør aksjen holde seg over det nivået i tiden fremover.

Basert på disse positive tekniske signaler som er utløst for Questerre Energy den siste tiden så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat, og vi har altså kursmål for aksjen ved 3,60 kroner på 1-3 måneders sikt".TRÅDOVERSIGT