Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Olie-update


71357 AndersEgsvang 3/2 2015 23:57
2
Oversigt

En lille hurtig opdatering inden den vigtigste dag i ugen, på oliemarkedet!

Køberne forstætter deres færd med at pumpe priserne op, dog ser det ud som om de er lidt for ivrige lige nu, til at det kan fortsætte på samme måde. Derfor har vi nu gang i en korrektion, men derefter tror jeg også vi fortsætter længere op.

Der er kommet rigtig mange købere til i disse dage, og især i dag omkring $51 området gik det heftigt til. Der har dog ikke været mange gode muligheder for at komme ind som køber, og det vil sige at mange har været nødt til at jagt den lidt. Når folk begynder at jagte et marked, så vil der sidde en masse som er kommet ind nærmest på toppen. Derfor vil de på et tidspunkt blive nødt til at enten have is i maven, eller realisere et tab. Når folk gør det, så vil det skubbe priserne lidt længere ned og derfor kan vi muligvis godt få en korrektion helt ned under $50 igen. Der er dog rigtig mange scenarier, og dette er kun et enkelt af dem.

Jeg har tegnet forskellige områder på grafen der viser vigtige købsområder. Det første vi møder på vej ned er $50.77, som tidligere har været vigtigt, og derfor er det forventet at det også bliver det igen. Derudover er der to demand zoner, som også vil komme i spil. Lige ved første øjekast ser de dog ikke så stærke ud, men de skal stadig betragtes som muligheder. Efter det kommer $49.27 som igen tidligere har været vigtigt.

$48.97-$47.65 er det største område og virkelig et område hvor køberne vil tage fat, hvis vi brager igennem de andre. 100 og 200 EMA befinder sig i samme område og også en demand zone er gemt inde i den boks. Det giver altså et rigtig stærkt setup.

Længere nede kommer der igen en demand zone og en købsboks mere. Som man kan se er der altså begyndt at komme en del demand zoner, og nu er det ikke kun supply zoner. Det er også et typisk tegn på at flere købere er begyndt at se værdi flere forskellige steder.

Brager vi igennem alle sammen, ja så skal vi nok længere ned, men det ser jeg dog ikke så sandsynligt.

Jeg tror på at vi skal have en korrektion nu, hvorefter at mange flere købere vil se værdi i markedet og vi vil derfor fortsætte op imod de $55. Den helt store faktor i morgen bliver dog rapporten kl. 16:30, som bliver rigtig spændende at følge med i. Det bliver spændende at se om noget som helst har ændret sig på udbudsmarkedet og om markedet vil reagere positivt eller negativt på rapporten. Jeg laver derfor INGEN nye positioner nu inden rapporten har været der, og reaktionen er sket.

- Anders




4/2 2015 00:06 AndersEgsvang 071358



Det forventede tal til morgendagens inventories rapport er 4.0M.



4/2 2015 08:44 Clydesdale 071360



Jeg gør heller intet, men lægger sjovt nok heller ingen vægt på den rapport. Folk reagerer på det men på længere sigt betyder det ikke rigtigt noget.

God dag.



4/2 2015 10:15 AndersEgsvang 171361



Jeg kunne ikke være mere enig. Reaktionen er spændende at følge, men den kan kun stimulere markedet. Markedet glemmer hurtigt diverse nyheder.

God dag til dig også!



9/2 2015 22:27 Oliefreak 071444



Hej Anders

Dejlig stigning vi har fået på det seneste. Hvad siger TA - fortsætter vi op?

/Oliefreak



5/2 2015 11:49 Clydesdale 171380



Så fik vi det forventede tilbageslag. Tror kun det varer et par dage. Det kan vende op allerede i dag eller i morgen. Det overlader jeg til markedet.

Dollaren er i multiyearhigh og det skulle ikke undre mig om den ikke tager en tur lidt ned igen, og det ville støtte olieprisen i dollars. På længere sigt ville det undre mig om EUR/USD ikke skulle en del længere ned så euroen bliver mindre værd end dollaren, men ca 25% stigning af dollarens værdi på et år er meget på relativ kort tid.

Euroen er "kollapset" sammen med olieprisen overfor dollaren.

Derudover så ser det fornuftigt ud. Sådan set i et flyby på nogle minutter.



TRÅDOVERSIGT