Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lidt tanker om psykologien i Vestas


71469 Hans-Henrik Nielsen 11/2 2015 14:00
6
Oversigt

Jeg skal love for at det er en interessant dag på Børsen i dag.

Som jeg skrev forleden, så valgte jeg at gå ud af Vestas for et par dage siden. Det var ikke fordi, jeg på nogen måde vidste, hvad markedet ville bringe. Men jeg satte mig ned og talte, hvor mange positive artikler jeg kunne finde på nettet om Vestas samt hvor mange dårlige. På 3 dage blev stilling 32:0 til positiv-siden.
Så mine overvejelser gik på, at der var langt større potentiale for en skuffelse end for en positiv overraskelse. Dette kombineret med mine markedsanalyser antydede et sælger-pres, så valgte jeg at tage en gevinst på ca. 10% på ca. 1½ uge.

Det skal også siges, at i dag kl. ca. 9.40 tog en hurtig position i Vestas omkring 274, da jeg forventede et hurtigt bounce. Men da den brød ned gennem 271 hurtigt vurderede jeg præmissen som værende væk, og skyndte mig ud af handlen igen med et minimalt tab.

Markedet er generelt surt disse dage, og som jeg sagde i videoen, så vurderede jeg også DAX som værende bearish.
Derfor har jeg bl.a. i dag brugt lidt tid på at daytrade DAX med super god succes. Indekset har leveret det ene høj-sandsynligheds-setup efter det andet. Så alt i alt en dejlig dag at være helt ude af markedet og være short i DAX.


ps. Det skal lige siges at jeg har dokumenteret mine handler løbende på min FB-profil. Så det er ikke rent bagklogskab :−)

Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772



TRÅDOVERSIGT