Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

WTI Crude Oil


71848 AndersEgsvang 11/3 2015 00:25
4
Oversigt

Så blev det endnu en gang tid til lige at vende olieprisen. Den har jo kørt lidt op og ned de sidste par dage, dog mest ned. Og det er der gode grunde til. Dollaren steget drastisk i de sidste par dage. Siden sommer er dollaren steget med lige omkring 23% og det er jo super dejligt for os som har depoter i USD. Men for olie er det ikke et positivt tegn, vel og mærke hvis altså man er lang. USD og olie korrelerer negativt med hinanden, som jeg også skrev om på min blog. Hvis det kun er små udsving, så er det ikke noget der mærkes på oliemarkedet. Men da udsvingene lige nu er så store som de er, så har det en negativ effekt på olieprisen.

Crude oil Inventories fortsætter med at stige og overgå forventningerne uge for uge, og denne uge bliver nok ikke anderledes. I morgen er det igen inventories onsdag. Forventningerne til morgen dagens rapport er på 4.436M. I sidste uge fik vi lagertal på 10.303M, mere end dobbelt af det forventede. Rapporten kommer ud kl. 15:30. Som de skarpe nok har set, så står der 15:30 og ikke 16:30, og det er fordi at USA jo nu er gået på sommertid. Nyheden kan følges live her: http://www.egsvang-trading.dk/analysevaeligrktoslashj.html

Hvis vi skal tage et teknisk kig på WTI Crude Oil, så er vi også ved at være i et punkt hvor den ene eller anden skal tage kontrollen. Ser vi på et 24000 tick chart, så er vi ved at have brudt bunden af en faldene trekant, hvilket godt kan indikere at vi skal ned og teste den tidligere bund på $45. Vi har brudt en langvarig bear trend. Når man bryder en trendkanal, så er sandsynligheden stor for at man som minimum skal ned og teste den samme bund én gang mere, inden trenden i markedet skifter. Denne tankegang kommer fra en speciel form for TA der kaldes Price Action. Tager køberne over her i bunden af vores faldene trekant, ja så skal vi nok op til de $54 igen. Så det hele er lidt splittet på den store timeframe (24000 tick). Lige til info så er tick charts lidt det samme som candlesticks. Ticks er bare handler, i stedet for minutter eller timer på candlesticks. Dvs. 24000 ticks = 24000 handlede kontrakter.

Det kan være vi bliver lidt klogere rent teknisk ved at se på et 60min chart.

60min chartet er også begyndt at pege lidt nedad igen. Vi fik et godt brud op af alle EMA's, men hurtigt tog sælgerne over igen og fik skubbet prisen under slev samme EMA's igen. Alt dette skete lige da job rapporten fra USA kom ud, som viste store forbedringer derovre, hvilket styrkede dollaren.

Jeg er stadig ikke helt overbevist over retningen på 60min chartet, men de fleste ting peger lige nu ned. Vi har support på $48.49 og $47.59 som de største steder. Kommer vi under begge disse punkter, så ser det ud som om at vi skal ned og teste $45 igen.

Langsigtet ser jeg stadig positivt nok på en stigende oliepris da priser tæt på $40 ikke er holdbare for rigtig mange producenter og på et tidspunkt bliver de nødt til at drosle ned for produktionen. Det tager bare lang tid at gøre, og derfor skal de presses, før det kan betale sig.

Vi må stadig ikke glemme OPEC og USA kampen, som vi ikke har hørt så meget til på det sidste hvor vi har set stigende oliepriser. Spillet mellem de to såvel som andre lande er stadig i gang. Selvom de har holdt lidt lav profil på det sidste med udmeldinger, så er der ikke sket de store ændringer i den kamp.

- Anders
www.egsvang-trading.dk
https://www.facebook.com/egsvang.trading?fref=ts




12/3 2015 08:20 Clydesdale 171857



Det er lidt hårdt i øjeblikket.

Jeg synes nu jeg kan se at lagertallene for destillaterne og olieprodukterne ikke er unaturligt høje, men snarer at de faktisk er lavere end de plejer at være. Benzin er marginalt højere, men der bruges jo heller ikke nær så meget jetfuel, fyringsolie og lign.

Det er nok rigtigt at strejkerne på olieraffinaderierne har en indflydelse.

Jeg regner med at det vender rundt indenfor 1 maks 2 måneder. Altså at de begynder at tære på lagrene igen.

Dollaren er godt nok steget ret voldsomt. Det ødelægger billeder i oliechartet meget. Enhver antydning af optimisme bliver slået i stykker.

http://www.eia.gov/petroleum/supply/weekly/



12/3 2015 09:35 Helge Larsen/PI-redaktør 071858



Du er altid befriende ærlig Clyde. Det sætter jeg stor pris på. :−)



12/3 2015 14:23 Clydesdale 171866



Det skal nok gå. Har solgt lidt i enkelte olieaktier jeg har tjent på. Ligger oftest i dollaraktier og da jeg regnede med at dollaren skulle stige så er det ikke gået helt galt.

Det ene ud af de 3 depoter jeg har ser lidt medtaget ud. Det er min egen skyld. Det er der jeg oftest tager de største chancer, og det stiger i snit også mest, så jeg må jo acceptere tæskene.

Det kommer igen.



TRÅDOVERSIGT