Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NWBO - En cancer-lotteriseddel


71878 Hans-Henrik Nielsen 13/3 2015 23:45
Oversigt


Jeg er flere gange blevet spurgt, om jeg ikke vil lave en analyse på NWBO. Og i december var jeg inde og give en ganske kort kommentar om, at det godt kunne se ud til, at aktien skulle til at op. Desværre fulgte jeg ikke mit eget råd (den ligger udenfor mit normale univers), og siden er aktien jo steget ganske flot.

Om aktien kan det jo ganske kort siges, at det er et firma, der producerer cancer-behandlings produkter. Flere af de analytikere jeg kan finde fra de store analysehuse antyder, at firmaet har nogle meget lovende produkter til forskellige cancer-variationer.


Men til den tekniske analyse.

Hvis vi først kigger på ugegrafen, så ses det tydeligt at NWBO har var gennem nogle turbulente tider. I de seneste par år har den bevæget sig mellem kurs 3 og 8 i store sving. Det er i princippet klassisk for et medicinalfirma, der stadig arbejder på det store gennembrud og som brænder penge af i stort tempo.

Lige pt. befinder vi os i et lidt kritisk niveau med mange tidligere toppe og med stigninger på over 100% på få måneder.
Volume og weekwave ser dog fine ud, hvilket indikerer, at der stadig er fint optur i aktien (husk at det stadig er en rimelig lille aktie, der nemt kan hoppe hurtigt op og ned).

På dagsgrafen ser vi tydeligt en potentiel topformation, og indikatorerne antyder også, at et fald ned til niveauerne omkring 6,8-7,5 vil være en oplagt mulighed, når der tages gevinst.

Hvis du ejer aktien og tror på produkterne på lang sigt, så kunne det være en mulighed at holde ved. Men hvis jeg personligt sad med 100% i overskud, så tror jeg nok, jeg ville tage pengene af bordet nu.
Hvis aktien så falder tilbage mod en støttelinje og viser styrke, eller bryder op over 8,5-9 med stor beslutsomhed, så kunne jeg være køber igen.

Men vær opmærksom på at medicinalaktier af denne type, som ikke tjener penge, er meget produkt- og nyhedsfølsomme. Så Teknisk analyse kan fortælle lidt om psykologien i markedet, men det kan intet fortælle om en nyhed, der breaker i morgen.

Personligt er denne type aktier for lotteri-prægede for mit blodtryk. Men et stort tillykke skal lyde til jer, der havde mod til at trykke på købsknappen omkring kurs 4-5 for få måneder siden.


Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772

nwbo

nwbo




TRÅDOVERSIGT