Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ugens olie-analyse


71893 AndersEgsvang 15/3 2015 16:41
Oversigt

WTI Crude Oil ser nu en del bearish ud. Der er ikke de store grunde til at købe vildt ind i olie lige nu. Dog befinder vi os lige i øjeblikket på et punkt med support, men kommer vi under det, ja så skal vi nok ned og lugte til $40. På den store tidsramme (dags chartet) der har vi brudt en langvarig nedadgående trendkanal, men vi er nu begyndt at danne en ny en af slagsen. Fortsætter vi ned igennem de $44, så ser det ud som om at der er et lille stykke til bunden endnu. Kører vi op fra $44, så ser det positivt ud, men det må vi vente med at se til i næste uge. $55 har været det afgørende punkt flere gange ind til videre, her bliver der virkelig lagt pres på fra sælgerne. Så når vi på et tidspunkt ud i fremtiden kommer over $55, så ser det rigtig positivt ud, men det kan godt tage noget tid.

Vi befinder os også lige nu oven i en købszone, udmålt med fibonacci, som kan give noget support. Men som markedet har reageret de sidste par dage, så ville jeg passe på med at købe for meget lige nu. Det virker som om at sælgerne igen har tage godt fat, her under de $50.

Rent historisk er det også værd at holde øje med om vi kan lave en ny bund når måneden er ovre. Tilbage i 2008 begyndte det at køre op, da markedet ikke kunne presse prisen under den forrige måneds-candle. Så kan markedet ikke komme under og lave en ny bund, så kan det være et tegn på at vi har ramt et bund niveau. Men det ved vi først når måneden er ovre. Et luk over $47, som det mindste ville være positivt til en start.

Skal vi gå ind på en kortere tidsramme, så kan vi se på vores time-chart at vi befinder os i en købszone her omkring $45.8-$44.7. Samtidig har vi overskudt bunden af en nedadgående trendkanal, som kan indikere flere ting. Holder vi os under, så kan det indikere at sælgerne virkelig har fat og at de vil presse prisen længere ned. Hvis prisen ryger op i trendkanalen igen, så kan det indikere at sælgerne har været lidt for ivrige, og at markedet nu ikke kan følge med. Dette vil give en korrektion op igen, til over toppen af trendkanalen. En trendkanal der bliver overskudt til den ene side, har det med mange gange at gøre det samme til den modsatte side. Dette ligger der en masse psykologi i, som jeg ikke vil kede jer mere med.

I den kommende uge har vi igen inventories rapport onsdag kl. 10:30 AM EST. Vi har også FOMC møde kl. 2.00 PM EST. Begge nyheder kan selvfølgelig følges her: http://www.egsvang-trading.dk/analysevaeligrktoslashj.html

- Anders

Olie, Seadrill, Statoil, WTI

Olie, Seadrill, Statoil, WTI

Olie, Seadrill, Statoil, WTI
15/3 2015 18:30 Søren 371895Hej Anders
Dejligt med en frisk analyse til at møde ugen med, meget anvendelig :−)
Ligger på lur den næste uges tid !!

Søren15/3 2015 20:33 doodha 371896Umiddelbart kunne det godt se ud som om der lægges an til en dobbelt-bund - både på kort sigt... men faktisk også hvis man ser det i det helt lange perspektiv...

Og en dobbelt-bund kan som bekendt vise sig at blive ganske eksplosiv bullish - men lad os nu se...

Den kommende tid bliver i alt fald spændende at følge.16/3 2015 20:57 Helge Larsen/PI-redaktør 171905Bulls i olie kan ikke være glade i dag efter nyt fra Federal Reserve. USA´s olieproduktion forsætter med at stige på trods af faldet i olieprisen og reduktion i antallet af aktive rigge.

Jeg tror, at vi skal langt hen i andet kvartal før produktionen begynder at falde. Lige nu er skiferolie-producenterne glade for alt det cashflow de kan få fra eksisterende boringer. Dem er der stadig rigtig mange af uden den store decline.

17/3 2015 17:54 Helge Larsen/PI-redaktør 071911Se 4 års olieboringer kollapse på sekunder:

http://www.bloomberg.com/graphics/2015-oil-rigs/19/3 2015 21:24 Mumtaz 071933Super spændende indlæg Anders

Hvilke europæiske aktier kigger vi på her Helge ?

Hvilke større selskaber er interessant på den lange bane :−)TRÅDOVERSIGT