Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Olie-analyse


71960 AndersEgsvang 23/3 2015 00:10
Oversigt

Det er tid til igen lige at vende WTI Crude Oil. Vi så i sidste uge en del store spikes op, og det kan få en til del at spørge sig selv, er det så nu vi skal købe?

Det kan besvares på flere måder, men først må vi se på analysen.


Vi så i sidste uge en del nyheder som har præget oliepriserne. FOMC der skubber dollarkursen ned og dermed trækker olieprisen op. Ser vi på det rent teknisk, så giver det faktisk også god mening på selve grafen, hvis vi ikke regner de bagved liggende nyheder med.

Vi ser først en stor nedadgående trend, hvor sælgerne lige pludselig bliver lidt mere aggressive og presser prisen under den nederste del af trendkanalen. Når det sker, så kan der ske to ting. Et, de fortsætter med at presse prisen ned og trenden bliver forstærket. To, sælgerne er for aggressive og vil på et tidspunkt miste momentum, og når det sker, så vil der være en del der tager profit og dermed vil det skabe et short squeeze og presse prisen hurtigt op i ét ryk. Det var scenarie 2 der her kom i spil.

Sælgerne mistede momentum og pressede prisen tilbage op i trendkanalen og også over kanalen. At det var FOMC der skulle gøre udfaldet kan vi ikke forudsige, men ser vi grafen så var det en af de mulige scenarier der kunne opstå.Skal vi så et kig på hvad vi skal holde øje med i den kommende uge.


Vi har stadig en nedadgående trend. Så at købe lige nu er høj risiko. Lukker vi over $47.28 på enten et dags-chart eller time-chart så kan det være den bedste mulighed for at købe, med risikoen i behold stadig væk.

Det der lige nu taler for at holde sig fra købsknappen er, at vi ramte vores 200 perioders eksponentielle gennemsnit, og her tog sælgerne igen fat, og skubbede dermed prisen nedunder igen. Vi lukkede aldrig over, og det er aldrig et godt scenarie hvis man gerne vil gå imod trenden. Skal man gå i mod trenden, så skal vi gerne se sælgerne i en bear trend, miste grebet fuldstændig omkring disse stærke modstandsområder.

Vi har support på omkring $45, som er et aggressivt købssetup, hvis vi har får en reaktion fra køberne. Udover det, så er der også support på $44 og kommer vi under her, så fortsætter vi ned endnu. Lukker vi over $47.28, og gerne et stykke over dette punkt, så er det den bedste købsmulighed jeg ser lige nu. Men man skal stadig passe på, da trenden stadig er nedadgående. Vi skal gerne se en stærkt bull-side før at setupet bliver aktuelt. Det bedste er at vente til vi bryder et godt stykke over dette punkt, og derefter købe en re-test. Det er absolut det bedste setup man kan få, efter min mening. Og det er også det setup, som jeg ville vælge, hvis jeg kun måtte handle én ting.

Der er nu også ny opsætning på bloggen, som gør det hele meget mere overskueligt. Så følg linket herunder og gå ind og tage et kig på den nye opsætning. Læs samtidig de indlæg du evt. skulle have misset.


- Anders
http://www.egsvang-trading.dk/blog

seadrill, WTI

seadrill, WTI
24/3 2015 10:46 Henrik Munthe-Brun 271970Jeg kan se at 47.28$ er brudt på Olien (WTI). Dog er vi ikke lukket over denne kurs (endnu).

Mon ikke dette er det første udbrud op imod 70$ som mange analytikkere ser som langsigtet target for olien25/3 2015 21:52 Mumtaz 071979Nu er vi da tæt på 49 på WTI

Kurs op mod 60-70 dollar bliver spændende og især for mine seadrill hvis jeg tålmodig :−)26/3 2015 07:41 Henrik Munthe-Brun 171981Tilsyneladende er det situationen i Yemen, som driver olieprisen op af for tiden.
http://www.marketwatch.com/story/oil-futures-rally-after-saudi-arabia-attacks-yemen-2015-03-2526/3 2015 07:54 Helge Larsen/PI-redaktør 071982WTI er over 51$ her til morgen.TRÅDOVERSIGT