Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

TA på GN Store Nord


71968 Hans-Henrik Nielsen 23/3 2015 22:07
Oversigt


Ved gennemgang at mit danske aktie-univers har jeg den sidste uges tid haft GN Storenord i kikkerten.
Se engang på graferne her under.

Hvis vi først kigger på uge-grafen, så kan vi se, at toppen fra sommeren sidste år er foruroligende tæt på, og nemt kommer til at fungere som "låg" over kursen.
Men både volume og weekwave-indikatoren viser glimrende takter, og det får mig til at tro, at der er kraft nok i aktien til at kunne bryde igennem modstanden.

Ser vi på dagsgrafen, så er kursen her brudt op fra en kile/vimpel (tegnet ind i grafen), og også her er indikatorerne ganske fine.
Normalt ville jeg ikke have tøvet med at gå ind i et setup som dette, da der er fin sandsynlighed for videre optur.

Men to ting har holdt mig ude indtil nu. Det første er som nævnt tidligere "låget" med modstanden omkring kurs 163. Det giver os kun ca. 5 point (3%) op til modstanden, og det er normalt ikke et scenarie, jeg begiver mig ind i.
Derudover er der situationen på det danske marked (som jeg skrev i min korte analyse forleden), hvor jeg gerne vil se en bund i mine markeds indikatorer (FH, kort hausse og weekwave) for at sikre mig, at jeg har de generelle markedstrends på min side.

Men ser vi en sådan vending, og GN bryder op gennem 163, falder lidt til ro og så viser takter til at køre videre op, så kunne jeg sagtens finde på at slå til.

(husk at ovenstående ikke er købs- eller salgsanbefalinger, men kun er til undervisningsbrug).

Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/16540038..


GN.CO

GN.CO
24/3 2015 18:29 XJK 471971Derudover deltager GN på AudiologyNOW! 2015, som starter i morgen, og som tidligere har været benyttet af GN til produktlanceringer.

http://www.audiology.org/conferences/audiologynow

Mere her: http://www.gn.com/~/media/Documents/Financial-documen..

Disclaimer: Jeg er lang i GNTRÅDOVERSIGT