Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er dette enden på EURUSD's pullback?


71972 MadsBrandt 24/3 2015 18:58
1
Oversigt

Jeg har bidt mærke i, at siden FOMC i sidste uge, har der hersket en del tvivl om hvorvidt bunden i euroen er nået, samtidig med om dollaren har peaket.

Jeg er uenig i begge dele. Jeg synes sådan set det er lækkert nok med et pullback.
Pullbacks sker hele tiden i markedet, så der er ingen grund til at være nervøs - der skal mere til et trendchange end et par dages stigninger.

Jeg synes det er vigtigt, at huske på, at USD-rentestigninger ikke blankt blev afvist, men derimod blev udskudt. Der har siddet tonsvis af tradere i den lange dollarbåd, der ved denne udmelding er sprunget fra - hvilket har forsaget et USD-long squeeze.

Euroen er siden steget pænt siden - blandt andet mod USD og GBP.

Jeg tager udgangspunkt i EURUSD..

Følg med på grafen her; https://www.tradingview.com/v/qMdDHu9P/

På EURUSD har jeg, i længere tid, ventet på et ordentligt pullback og det må man sige er tilfældet nu.
De seneste par måneder har det tætteste vi har været på et pullback, været små consolidation zones hist og her.
De sidste par uger, har køberne dog presset prisen stille og roligt op mod zonen 1,10-1,11.
Denne zone er mit umiddelbare salgsområde, og jeg har derfor markeret den med rødt.

Denne zone falder sammen med et ugentligt niveau og 50-61,8% fibonacci retracement.
Som i kan se på grafen, meldte sælgerne sig på banen, omkring dette niveau, allerede i sidste uge, og fik nappet en pæn del af det bullish engulfing candle, der blev formet den 18.
Ligeledes ser det, i skrivende stund, ud til at sælgerne træder ind igen i dag, og der ser ud til, at der er en rimelig stor sandsynlighed for en afvisning, og et videre selloff fra 1,10.

Skulle dette scenarie ikke udspille sig, i dag her i løbet af New York, så læg lige mærke til hvor meget confluence der gemmer sig i horisonten.
Fortsætter prisen længere op til 1,11, begynder de seneste 50 dages eksponentielle glidende gennemsnit også at komme i spil, sammen med ovennævnte.
Skal vi op til 1,11, kommer vi nok derop ad i morgen eller torsdag, og torsdag ligger US Unemployment Claims, hvilket nemt kan fungere som katalysator til videre selloff, hvis denne overgår forventningerne.

Mit første target vil være 1,05, og får vi et brud på dette niveau, skal vi helt ned omkring 97 cent, og til sidst 84 cent!

Spørgsmål, kommentarer og kritik er som altid velkommen!

Happy Trading!

// Mads Brandt ☺
https://www.tradingview.com/u/Laban132/
25/3 2015 14:27 fmads 071975Hey Mads
For at svare kort på dit spm, så nej, ikke efter min optik. De sidste 7 dage har det ikke været muligt for kursen at komme under gårsdagens low. Det er i min verden en tydelig uptrend. Nu er jeg nok også mere kortsigtet end dig, men jeg kunne altså sagtens se kursen komme op omkring 1,12000. Det er lidt en "make it or die"- dag i dag. Hvis vi formår at sætte en ny høj, tror jeg klart på mere uptrend, dog stadig er det blot en del af det retrace som du skriver om.

Jeg har vedhæftet en lille graf på hvad måske kunne ske, samt added et par linjer. Så længe kursen går op, er mit syn bullish, og det er også det jeg trader efter.

Hurtig konklusion: Long term trend = down, short term trend = up, I hvert fald endnu ;−) Der kommer jo også lidt news, både i dag og i morgen. Skulle kursen gå under sidste dags low, så er jeg klar til at lægge mig på den anden side. Men indtil da forbliver jeg bullish.

/Mads J
25/3 2015 23:22 MadsBrandt 171980Hej Mads.

Jeg kan sagtens følge dig i hvor du vil hen, men jeg er dog uenig i at kursen nemt kan ramme 1,12.

I min optik, er kursen tydeligt decelereret de seneste to dage (lille hightest i går, og mindre inside bar i dag), og det virker som om, at pullback'et er ved at være udmattet - og køberne ved at miste pusten.

1,12 ligger længere oppe end mit weekly niveau på 1,11, daily 50 ema, og både 50-61,8% fibonacci.
Jeg synes det er MEGET modvind, køberne skal igennem, og især når der er tale om en fundamental svag valuta..

Jeg tror decelerationen skyldes US unemployment claims i morgen, hvilket jeg tager som et positivt tegn.
Det fortæller mig, at forventningerne ligger til yderligere selloff.
Dog betyder det jo også, at hvis den skuffer, skal vi nok højere!

Vi må se hvad morgendagen bringer :)

//Mads BrandtTRÅDOVERSIGT