Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er Cancer vaccination det nye "sort"?


72022 Michael_Krasnik 28/3 2015 16:10
3
Oversigt

Jeg vil gerne endnu engang henlede opmærksomheden på Northwest Biotherapeutics (NWBO) som er nogen af pionerende inden for cancervaccination, og specielt inden for Denditric celler, hvor de fleste har fejlet.

Fordelen ved at arbejde med DC teknologien frem for T-celler er ganske åbenlys, da Denditric celler er "master" celler i immunforsvaret, og disse som sætter gang i hele immunforsvaret bl.a. de kendte T-celler. Mange forsøg med DC-celler har fejlet af flere årsager, hvoraf en er økonomien. NWBO besidder i dag langt de fleste og bedste patenter inden for DC teknologien, bl.a. kan de som de eneste nedfryse den fremstillede vaccination til flere års forbrug, hvor andre skal producere vaccinationen fra behandling til behandling, og dette reducerer omkostningerne med ca. 50-75%

Jeg har fulgt NWBO fra deres spæde start, og har i 10 år tradet den i tide (og utide).

De har to interessante vaccinationer DCVAX-L (for operative tumorer) og DCVAX-D (for ikke operative tumorer). DCVAX-D er dermed til dødsdømte patienter, og de er i fase 1-2 forsøg. DCVAX-L er i fase 3 mod GBM hjernekræft som har en gennemsnitlig overlevelses procent på 14,6 måneder. Det er et dobbelt blindt forsøg, så ingen data slipper ud, men da de påbegyndte Fase 3, fandt de 55 patienter med ekstrem hjernecancer i hurtig vækst, som i sagens natur ikke var egnet til Fase 3, men de valgte alligevel at behandle disse 55 patienter i en "informations arm" som var helt åbent og uden for det officielle forsøg. I forgårs fik vi resultat fra denne gruppe, og meridianen er 15,5 måneder og stigende mod 10 måneder med bedste alternativ, altså en significant stigning i overlevelse.
Læs pressemeddelelsen her: http://www.nwbio.com/nw-bio-reports-promising-survival-data-51-gbm-patients-treated-dcvax-l/

Denne Informations Arm, lover fantastisk for resultatet af det officielle forsøg som forventes afsluttet primo 2016.

NWBO har en MKT Cap på ca. USD 500.000.000 og har de kendte institioner med i ejerkredsen som Goldman Sachs, Blackrock og Woodford som alle supplerer løbende. Ca. 9% af udestående aktier handles af private investorer. http://markets.money.cnn.com/research/quote/shareholders.asp?symb=NWBO&subView=institutional

Næste konference er den 9/4 og 20/4 (tror jeg) og de har lovet vi får nye opdaterede resultater på DCVAX-D (som er et åbent forsøg) og disse resultater kan give kursen endnu et løft.

NWBO sammenlignes med KITE og JUNO som arbejder med T-CAR celler begge i indledende forsøg og også uden indtjening, men begge aktier er blevet hyped på The Street og har nu MKT Cap der er 4-6 gange større en NWBO som er på trapperne med den første "rigtig" effektive cancervaccination, og 100% uden bivirkninger andet end lidt feber som er ganske naturligt. NWBO har lige nu estimeret 9.000.000.000 aktier som ligger short, og hvis kursen stiger meget mere, er jeg overbevist om vi vil se et short squeeze af demissioner.

I sådanne virksomheder er der en del hype, konspirationer og negative artikler som forsøger at bringe kursen ned til shorternes fordel, men jeg forsøger at fokusere på Woodford og Goldman Sachs som uden tvivl har en større insiderviden end os andre, og som fortsætter med at supplere i aktien.

Jeg vil anbefale et køb af NWBO med is i maven.




31/3 2015 07:04 Zip 172039



For dem, der foelger udviklingen omkring cancer behandling for glioblastoma (brain tumors) var der I gaar (soendag 29/3) et meget spaendende indslag paa 60-minutes (CBS) omkring et banebrydende studie og fase 1 forsoeg paa Duke University omkring behandling med indsprojtning af modificeret polio virus direkte I hjerne tumoren.

Tesen bag denne immunotherapy er, at polio virusen trigger kroppens egen immun forsvar, men at den modificerede polio virus ikke kan sprede sig udenfor tumoren.

Indslaget kan ses paa: http://www.cbs.com/shows/60_minutes/video/mLKFES_JkNEF8AB6I64um4BKkHiQycxa/using-polio-to-kill-cancer-a-producers-notebook/

http://www.cbs.com/shows/60_minutes/video/jlj4E0D3vFdLQRTgQRcAhPY8qYEyLlM_/killing-cancer-part-two/





31/3 2015 10:42 Michael_Krasnik 172040



Ja det var meget interessant. Man skal blot huske at det måske vil tage 6-8 år endnu, før denne type behandling har afsluttet fase 3. Det er yderst begrænset information vi har fået indtil videre, og det er med sikkerhed, og helt naturligt, "cherrie-picked" patienter der er benyttet indtil videre.

Anyway, så bliver det spændende at følge.

Det er ikke et børsnoteret selskab, men vist nok sponsoreret af J&J hvis man tror på teknologien.



2/4 2015 21:40 collersteen 272047



Og så hentede de 40 mio usd mere.
Det er ganske godt gået, og sætter måske et dansk immunterapiselskabs bestræbelser i USA lidt i relief...

Neil Woodford er i øvrigt ikke en hr. hvem-som-helst. Det blev tydeligt understreget, da han investerede sidste gang. (Jeg mener de kaldte ham UK's Buffett). En noget overraskende investering for ham, som ikke umiddelbart passer ind i hvad han normalt laver.
http://www.nwbio.com/nw-bio-announces-40-million-woodford-financing/

BETHESDA, MD, April 2, 2015 - Northwest Biotherapeutics (NASDAQ: NWBO) ("NW Bio"), a U.S. biotechnology company developing DCVax® personalized immune therapies for solid tumor cancers, announced that today the Company entered into agreement with Woodford Investment Management LLP ("Woodford"), as agent for the CF Woodford Equity Income Fund and other clients, for financing of $40 million.

Woodford will purchase $40 million of the Company's common stock at $7.40 per share, for a total of 5,405,405 shares. The purchase will take place in two closings, with $11.5 million closing on or before April 8, and the remaining $28.5 million closing on or before April 30. There are no warrants, pre-emptive rights, or other rights or preferences. There was no investment banker involved in the transaction.

Woodford previously purchased $25 million of the Company's common stock in November 2014, in addition to substantial purchases of the Company's stock in the market.

"NW Bio made tremendous progress in 2014, and is building on its progress in multiple development programs in 2015. We are very pleased to receive a further major investment from Neil Woodford as a cornerstone of NW Bio's financing plans, keeping NW Bio at the forefront of the immuno-oncology space," commented Linda Powers, CEO of NW Bio.



3/4 2015 09:16 Helge Larsen/PI-redaktør 072050



Woodford har vist hedget en større del af sin investering med put-optioner. Det er nu meget fornuftigt i biotekbranchen.



3/4 2015 11:38 Michael_Krasnik 172051



Helge, jeg tror det er mere reglen end undtagelsen at man hedger sådanne investeringer, og ganske fornuftigt i biotek som du skriver.

Korrekt at Woodford ikke er en "hr. hvem som helst". Han slår Buffet´s performance på flere fronter, og er specialiseret i at stock picke lovende biotekvirksomheder. Han administrerer i alt USD 35B og når han går ind i low cap som NWBO uden indtjening, og løbende supplerer, så lover det godt.

Bemærk at hans seneste kapital indsprøjtning på US 40 mill. er givet på det "glatte ansigt" uden forpligtelser, eller garantier eller rabatter på nogen måde, og uden indblanding fra investeringsbanker. Fantastiske vilkår for NWBO. Nyemmisionen er på usd 7,40 og denne pris må anses som værende den nye bund i kursen.

Hvis man tror hr Woodford blot skriver en mail til Linda Powers (NWBO CFO) med teksten "Dear Linda. Please take my 40 million" så tager man fejl. Hr. Woodford ejer i forvejen 13% af firmaet, og har en helt anden insiderinformation end os andre, og når han accepterer sådanne vilkår, så er det kun fordi han har nogen informationer som vi andre ikke har på DCVAX-D som er et åbent forsøg.

DCVAX-L er et dobbelt blinded forsøg, så ingen information slipper selvsagt ud fra dette.

Der kommer opdaterede data på DCVAX-D den 9 eller den 20, eller måske begge datoer.




TRÅDOVERSIGT