Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Puma SE


72139 AndersEgsvang 14/4 2015 10:06
Oversigt

Analyse af Puma SE:

Puma har længe været på min watchliste over europæiske swingtrade aktier. Den har nu efter længere tids konsolidering/wedging brudt ud af dens trekantsformation og er nu stille og roligt på vej nord på. Første "clue" vi fik, var da den lukkede uden for trekantsformationen for en uges tid siden. Næste "clue" var så da den brød den tidligere top inde i denne trekantsformation.

En re-test af 181.5 vil være klart den bedste måde at komme ind i aktien på.

Siden 2012 er Puma kun gået nedad, og toppede i i marts 2012 på lige under 280. Der er derfor her tale om en swingtrade med lidt højere risiko, da vi er i en nedadgående trend. Men med de sidste par dages optur, og en mulig re-test, så vil der også være stor upside at kunne hente på en mulig turnaround i kursen.

Der vil være modstand på lige omkring 190, men lukker vi over dette med stærk price action, så er der stort potentiale i aktien.


Tyskland er stadig et rigtig godt sted at placere sine penge, hvis du spørger mig. Ingen tvivl om at det er gået stærkt i år ind til videre. Man skal derfor også være opmærksom på hvor det overordnede marked bevæger sig henad. Men hvis vi ser langsigtet på det, så virker Europa stadig til at være et godt sted at placere sine penge.

Puma SE er beregnet som en swingtrade aktie og alt fundamentalt er derfor ikke regnet ind i analysen.

- Anders
www.egsvang-trading.dk
https://www.facebook.com/egsvang.trading?fref=ts

Disclaimer: Dette er på ingen måde en anbefaling, men derimod kun til inspiration. Brug ovenstående information til en del af dine overvejelser, men lav altid dine egne overvejelser inden du følger analysen. Jeg ejer ikke selv positioner i Puma endnu.

PUM.DE
TRÅDOVERSIGT

72139 Puma SE
14/4 10:06 AndersEgsvang 0