Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NWBO - Et biotek selskab med potentiale


72548 AndersEgsvang 30/5 2015 11:48
2
Oversigt



Der har været meget snak omkring det amerikanske biotek selskab NWBO (Northwest Biotherapeutics) på mange forskellige sider. NWBO er et biotek selskab som udvikler produkter indenfor cancer-området. De har lige nu to produkter under tests. De to produkter der er tale om er DCVaX - L og DCVax - Direct. Jeg skal ikke begynde at kloge mig på hvad de to produkter gør. Det er ikke mit område. Men lad mig holde mig til det jeg ved noget om, nemlig den tekniske del af aktien.

Oversigt:

- NWBO viser tegn til optur ud fra teknisk analyse
- En omvendt skulder hoved skulder formation er første tegn på optur.
- 2nd entry long er endnu et tegn på optur
- vi befinder os i bunden af en langsigtet opadgående trendkanal, hvilket er et bullish (købs) tegn.


Torsdag valgte jeg at gå lang i NWBO fordi at den artede sig fantastisk efter en analyse jeg havde lavet et par dage før. Så herunder kan i lige få mine tanker omkring det tekniske aktien.

NWBO har længe været i en opadgående trend. Den har siden årsskiftet bare kørt op ad. Torsdag kom der så en ny entry mulighed af flere forskellige grunde. For det første så har vi ramt bunden af en opadgående trendkanal, langsigtet, hvilket er et absolut perfekt sted at lede efter en langposition. Derudover så har aktien både lavet en mindre omvendt skulder hoved skulder formation, og brød den formation da køberne pressede kursen over de 8.23. For det tredje så er det også en 2nd entry long, som jeg bruger til at daytrade med. Det er et setup, som jeg handler med hver dag, og som er meget succesfuldt. Faktisk er 70-80% af disse formationer altid vindere. Hvilket er rigtig højt ift. Andre strategier jeg har prøvet.

En 2nd entry går ud på, at vi har en kortsigtet nedadgående trendkanal (de røde streger), som vi brød omkring den 13. Maj. Dette er første tegn på at man skal til at lede efter en entry mulighed. Men 2nd entry er først gyldig, når vi får et forsøg på at teste bunden endnu en gang. Og dette fik vi så, da vi fik en lille korrektion igen, ned til de 7.80. Da vi så brød de 8.23 var dette tegn på en 2nd entry long og altså endnu et "clue" på at aktien skal til at fortsætte dens færd nord på.

Mit stop loss ligger på 7.35 og target er 9.3 og 10.0, samt et trailing target for de langsigtede.

Inden i drager konklusioner ud fra denne analyse, så husk på at det er en biotek aktie med høj risiko. Jeg er selv lang i aktien, og dette er på ingen måde en opfordring til at købe aktien, men derimod kun til inspiration.

- Anders
www.egsvang-trading.dk
www.facebook.com/egsvang.trading




TRÅDOVERSIGT