Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nye aktiespil og opdaterede guides


72576 Spekulant.dk 5/6 2015 16:02
Oversigt

I forbindelse med lancering af nye danske aktiespil er aktiespilsguiderne på hhv. Spekulant.dk og AktiePlus.dk blevet opdateret.

På mandag starter NPinvestor.dk en ny omgang aktiespil op - spillet kører igennem handelsplatformen Straticator.

Det andet nye investeringsspil hedder BetOnFinance og udbydes af det danske firma Fibetco.

Man kan læse mere om spillene, præmier, tilmelding osv. her: www.spekulant.dk/aktiespil og www.aktieplus.dk/aktiespil.html

--
Startside og finanslinks | http://www.spekulant.dk8/6 2015 11:04 uhavenofans 172588Jeg spillede BetOnFinance i sidste uge, hvor jeg endte i top 10, det var en ny spændende måde at spille på aktier, som jeg ikke har prøvet før. Iøvrigt var det overraskende let at vinde pengepræmier, da jeg først havde forstået spillet, så det var en god oplevelse :)8/6 2015 20:53 Spekulant.dk 272590Vil give dig ret i at BetOnFinance er brugervenligt og nemt at gå til - har kortvarigt selv afprøvet det; der var overraskende gode odds på Genmab som dagens vinder - en satsning på denne kastede godt af sig... :)

Dog vil jeg nok betegne den form for spil som ren underholdning i stil med betting på hestevæddeløb, fodbold m.v. - kan ikke sammenlignes med traditionel investering - umiddelbart nok et nicheprodukt for personer der ikke vil eller ikke har mulighed for at hælde større midler i alm. aktier. Om det er noget bookmakere m.fl. i fremtiden vil udbyde fast i deres sortiment har jeg ingen anelse om, men hvis man kan spille på udfaldet af vindere i fodboldkampe osv. - hvorfor så ikke også aktier? ;)

Det er muligt at man har gode vinderchancer hvis man har en vis interesse for aktier/investering og generelt følger godt med - umiddelbart kan jeg ikke lige vurdere hvor meget tid man skal bruge på spillet for at det kan "betale" sig - dog er det indtil videre gratis og konkurrencen ikke videre hård pga. et foreløbigt begrænset deltagerfelt.13/6 2015 11:16 Helge Larsen/PI-redaktør 172609For en god ordens skyld, så er de nyoprettede aliaser "uhavenofans" og "Growthinvestor" tilknyttet det firma som står bag BetOnFinance. De er nu begge bortvist og deres øvrige tråd og indlæg slettet.

Jeg vil på mandag tage kontakt med virksomhedens ledelse for at få stoppet den useriøse markedsføring af deres spilvirksomhed på de sociale aktiemedier.6/9 2015 08:19 Livermore 073127Well done, Helge.TRÅDOVERSIGT