Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Populær aktie-app runder 50.000 downloads


72637 bastaware 18/6 2015 20:57
Oversigt

Den populære danskudviklede aktie-app "Aktieportefølje" runder 50.000 downloads

Cirka to et halvt år efter den gik i luften, kan den populære aktie-app Aktieportefølje fejre at den er blevet hentet mere end 50.000 gange og får ca. 100 nye brugere om dagen. App'en som henvender sig til private investorer, er meget populær i Skandinavien og har også mange brugere i Tyskland og USA.

Aktieportefølje-app'en der giver et hurtigt overblik over udviklingen i aktiedepoter

Aktiehandel er ikke længere forbeholdt erhvervseliten, men er blevet en folkesport. Spændingen og fornøjelsen ved at se sine penge yngle appeller til mange og netbanker har gjort det let at handle. Men det er ikke altid bankernes værktøjer lever op til kundernes krav og ønsker og her kommer app's som f.eks. Aktieportefølje på banen.

Ved hjælp af app'en kan private investorer registrere køb og salg af aktier. Man kan herefter se hvordan udviklingen har været i en given periode, f.eks. seneste måned, eller siden en specifik dato. Man kan også oprette alarmer, som giver besked om kursfald. Hvis man ikke ønsker at tjekke app'en hver dag, kan man bestille daglige og ugentlige rapporter, som via mail eller push-besked fortæller, hvordan porteføljen udvikler sig.

App'ens udvikler Christian Hessenbruch siger: Man skal være vågen, når man sætter sparepengene i aktier. I starten tjekker man måske kursen på det nyerhvervede papir dagligt, men når nyhedens interesse har lagt sig, går der måske uger eller måneder, før man igen tjekker investeringen. I mellemtiden kan aktien være faldet pga. dårlige regnskabstal, oliepriser eller noget tredje man ikke var opmærksom på.

En aktie-app gør, at man nemt kan overvåge sine aktier hvor som helst, når som helst - og skulle man selv glemme at gøre det, så husker programmet det.

Funktioner i app'en

Programmet giver mulighed for at overvåge alle danske aktier og investeringsforeninger. Dertil kommer aktier fra Sverige, Norge, Tyskland, USA, Holland, Schweiz og Storbritannien. Omregning til og fra udenlandske valutaer foregår automatisk.

Blandt Aktieporteføljens værktøjer er Golden Cross/Death Cross. Funktionen udløses, når en akties korte gennemsnit bryder op eller ned gennem aktiens længere gennemsnit.

Et andet værktøj er RSI, Relative Strength Index, som måler styrkeforholdet mellem stigninger og fald i en periode for at indikere, om aktien er overkøbt eller oversolgt.

Det er muligt at lave stoploss overvågning på et helt depot. Hvilket betyder at hvis en aktie i depotet falder med en vis procent, bliver man straks alarmeret via push-besked eller mail.

Fakta
Samlet ser app'ens indhold således ud:

- Findes til Android og IOS.
- Webadgang fra browser via http://www.thestockportfolio.com
- Kurser for britiske, danske, tyske, norske, svenske, schweiziske og amerikanske aktier.
- Udviklingsgraf som viser værdien af depoter.
- Lagkagediagram som viser fordelingen af hver aktie.
- Sammenlign udviklingen i porteføljen med globale aktieindeks som f.eks. Nasdaq100, Dax, S&P500.
- Push-besked/Mail alarmer ved stoploss, kursalarm.
- Depot in lokal valuta og automatisk omregning af udenlandske aktier. Håndterer USD, EUR, DKK, NOK, SEK, GBP, CHF.
- Modtag daglig/ugentlig statusrapport via push-besked/mail.
- Liste over dagens Top10 vindere og tabere.
- Del porteføljen mellem flere enheder.
- Depotkonto (transaktioner). Som giver mulighed for at registrere indtægter, udgifter, udbytter m.m.
- Depotovervågning som overvåger alle aktier i depotet.
- Beregning af RSI.
- Glidende gennemsnit på grafer.
- Alarmer ved Golden Cross / Death Cross
- Se udviklingen siden enhver dato efter 1. januar 2000.
- Valgfri password beskyttelse.

Læs mere på http://www.bastaware.com og http://www.thestockportfolio.comTRÅDOVERSIGT