Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

LiqTech (liqt)


72664 Michael L 27/6 2015 14:56
Oversigt

Er LiqTech-aktien på vej op efter en længere nedtur? Hvordan vurderes mulighederne i denne aktie? - Selskabet skriver den 17.06.15 bl.a. dette:

'Det er den største ordre i historien om LiqTech International på USD 6,1.

BALLERUP, DANMARK - 17 Juni 2015 - LiqTech International, Inc. (NYSE MKT: LIQT) ("LiqTech") er glad for at meddele, at selskabet har modtaget en $ 6.100.000 ordre på et komplet system til at fjerne tungmetaller fra spildevandet fra et internationalt mineselskab. Systemet er baseret på, at selskabets ultrafiltrering (UF) membraner og omfatter også forbehandling og en afvanding enhed for yderligere at reducere mængden af skadelige spildevand, der skal håndteres. Systemet forventes at blive leveret i år til europæisk side, og endelig installation forventes afsluttet i første halvdel af 2016.'



27/6 2015 21:04 Gjern 072665



Jeg er også begyndt at holde øje med den igen og har købt en mindre portion for nylig. Udover den store ordre du nævner i mineindustrien har de også fået hul på det kinesiske marked på diesel partikel filter området og via Luxemburg firmaet APATEQ SA også på filtre til olie- og gasindustrien. De oplyser selv at ordrebogen p.t. er større end sidste års omsætning.
Risikoen her er bl.a. at de har brugt en stor del af kapitalen til denne rebound, så forsigtighed tilrådes.



TRÅDOVERSIGT