Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FLS, Norden, Bulk, RÃ¥stoffer


72725 Clydesdale 12/7 2015 09:13
0
Oversigt

BRIK landene har det hårdt. Gad vide om det er ved at vende. Det er ved at være på tide. Skal ikke kigge på charts for at gætte på det, for upside er flere års optrend, når det starter - 6-7 år op - nemt.

D/S Norden ser bedre ud grafisk, det gør fls også, globalt har råstofaktierne det elendigt, og mange har tabt rigtigt mange penge på dem.

Iron ore priserne er stadigt presset. Det tror jeg egentlig de vil være længe endnu. Det ser forfærdeligt ud. Det er ikke nemt.

Det er nemmere bare at finde aktier der trender op, og så skide på de store analyser i øjeblikket.

Jeg fandt i øvrigt ingen snyltere, eller bakterier i indvoldene, og regner med at markedet bunder ud inden den 20 oktober, men indtil da er der mange enkeltaktier, der nemt kan falde 20-50%. Men hvad skal man bruge det til, andet end til at passe på ens penge og så opdatere de lister med aktier man vil købe og så have tålmodighed.

Køb f.eks AMKR - Amkor i US i ca 5 dollars engang i september. jeg vil æde min hat på at den får megabank når næste kvartalsregnskab kommer til den tid.

http://finance.yahoo.com/news/flsmidth-supply-cement-plant-pakistan-220006217.html



TRÃ…DOVERSIGT