Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tip til spekulanten


72803 Conner 27/7 2015 21:08
5
Oversigt

Der er mange måder, hvorpå man kan beskytte kapitalen, og kapitalbeskyttelse er det vigtigste punkt for alle investorer, spekulanter og aktiehajer.

Man kan have en exit- og entry strategi, man kan have strategi der går på at fordele risikoen, man kan have en strategi der hedder, at der kun handles hvert kvartal osv.

Mit indlæg henvender sig nok mest til dem der handler med en kortere tidshorisont og uden nogen specifik strategi. Det der virkelig kan ryste en spekulant, er når tingene går skævt, og nogle gange bevarer man roen for længe, andre gange er der slet ingen ro, og man handler for hurtigt. Der hvor det virkeligt går galt er, når tingene er gået skævt mange gange, så ryger selvtilliden. Måske har man fra starten ikke haft nerverne til at spekulere, og lige her har jeg opdaget et fantastisk værktøj, nemlig hypnoterapi.

Det lyder lidt fodformet med ordet terapi, og det skal i ikke lægge alt for meget i - det er indholdet der er interessant. Det hypnoterapien kan gøre er, at den kan afhjælpe et svagt punkt, således tingene fungerer på en helt ny og bedre måde efterfølgende. Man kan ikke tilføre supermandskræfter, men man kan lappe hullerne. Blot for at du ikke skal være i tvivl, så har de fleste mennesker 2-3 ting, de kunne ønske sig var bedre, så du er ikke alene. Her er altså et meget billigt værktøj, der kan spare mange penge, hvis du ikke har styr på nerverne.

Hvis du er spekulant, og du har en mangel i forhold til det at spekulere, så har du hermed fået et tip til forbedring. Du kan naturligvis skrive til mig, men ellers napper du blot af mine dygtige kollegaer over det ganske land.http://www.baksolution.dk/28/7 2015 00:09 gwal 572805i min forståelse er kapitalbeskyttelse ikke det vigtigste for spekulanter, da det i sagens natur vil gøre dem til investorer. en spekulant søger at tjene penge, en investor søger at undgå at tabe dem. i den definition jeg har lært :)28/7 2015 01:56 PMPirate 372806En anden ting der kan hjælpe tilsvarende er meditation.

Noget der har hjulpet mig meget er at sørge for at være en lille smule ligeglad.

Det lyder måske lidt vanvittigt, men det har faktisk hjulpet mig en del når jeg handler. Det, at der er for mange følelser involveret, og at man går for højt op i det, kan faktisk - efter min mening - virke som en psykologisk hæmsko, og dermed virke til, at man ikke handler optimalt.

Det er en teknik jeg lærte ved at spille dart, og som jeg så med held overførte til investeringer. Man spiller naturligvis for at vinde, og hver pil skal helst ramme det rigtige felt på skiven. Men hvis man prøver for hårdt rammer man dårligere end hvis man bare slapper af. Og ærgrer man sig alt for meget over at man et par gange rammer ved siden af, kan man være sikker på at ramme endnu mere ved siden af. Jeg har vundet mange kampe over ellers bedre modstandere, som endte med at tabe - bare fordi de ramte ved siden af et par gange, og begyndte at ærgre sig og miste troen på sig selv.

Jeg er mere investor end spekulant efter gvals definition. Men når jeg handler ser jeg handelen som en kort spekulation, da jeg helst vil se den bedste eksekvering.

Og især her hjælper det mig at være en smule ligeglad, naturligvis uden at være helt ligeglad. Specielt har jeg ikke travlt med at få handelen i hus, men profiterer ofte på andre der handler mere panisk.TRÅDOVERSIGT