Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dara godkendelse


73133 hda 7/9 2015 12:52
Oversigt

Ikke for at være en partykiller :−), men alligevel ... Hvad er jeres estimat på Genmab kurs hvis Dara ikke godkendes af FDA?7/9 2015 14:07 Darvin 473135Ikke at det ikke er relevant - men du får ikke noget konkret svar herfra. Tror nemlig de folk der skriver her har taget godt og grundigt stilling til netop det punkt. Lige som jeg har.


Blandt de fleste af mine positioner har jeg såvel et scenarie for upside som for downside. Det har jeg også vedr. en investering som f.eks. Genmab lige nu, hvor en stor del er bundet op på Dara. Men jeg har netop taget stilling og så er den lukket.

Jeg har klart taget stilling til at denne slags investeringer, som har (havde - for jeg ser nu kun mindre risiko i modsætning til tidligere) højere risiko end normalt, er en særskilt del af min portefølje. Jeg ved at jeg kan tåle at miste en del af pengene - men HAR valgt. Skulle jeg spekulere på det, i tide og utide, ville jeg slet ikke gå ind i en sådan investering. Kort sagt - jeg sover igennem ;−)

Tænker du meget over det spørgsmål, ja så skal du måske lade være med at investere i Genmab.

Over årene er det helt klart denne slags investeringer, der har gjort at mit afkast har ligget over benchmark. Når Genmab engang er i sikkert mode, vælger jeg en ny himmelstræber til min spekulationsportefølje og lader Genmab falde ind mht vægtning. Denne slags investeringer er aldeles uundværlige for en portefølje, der skal indfri høje afkastforventninger.

Jeg har bl.a. set, at Fundamental Invest har 10 pct placeret i Genmab og jeg har heldigvis mere. Mit valg som hidtil har gjort mig glad. Tænk sig hvis jeg havde solgt sidst jeg var optaget af tabsrisikoen.


NB! Der vil klart komme et fald grundet skuffelsen og derefter en stabilisering på et noget højere niveau, men også noget lavere end nu. Og JA - jeg har en udmærket idé om hvad det er for et niveau. Det er bare ikke interessant i den nuværende fase af min porteføljestyring.

Går det dårligt for alle mine "satsaktier" - går det ikke godt. Går det dårligt for én eller to af dem, ja så går det stadig udmærket, da jeg ikke måler afkast fra måned til måned.


NB 2
Kan se at du netop har meldt dig til ProInvestor 3 minutter før du lavede debat indlægget. Hvorfor spurgte du ikke bare ganske kort i chatten, eller kendte du den ikke. Det virker jo ellers som om du har læst med et stykke tid.7/9 2015 14:28 hda 273137Tak for udførligt svar Darvin.

For at starte med det sidste først, ja, så har jeg læst med et stykke tid på Genmab-chatten, men da jeg ville skrive i chatten tidligere i dag, kunne jeg ikke finde ud af det :−) :−) - men jeg har så fundet ud af det nu!

Jeg har selv en pæn portion Genmab aktier og er ikke af den bekymrede type. Jeg sover fortrinligt om natten med høj risiko i min portefølje.

Dog vil jeg ikke benægte, at min nysgerrighed mht. downside i Genmab-aktien er affødt af, at så mange, så meget lovpriser aktien til skyerne - uden endelig godkendelse af Daratumumab.

Men jeg anerkender så også, at de der har taget højde for risikoen vel netop samles et sted som her.7/9 2015 14:30 Joakim Von And 173138Jeg kan ikke tro den fejler, og holder mine --- på den anden side har jeg haft dem i lang tid og kan holde til fald ... jeg har dog heller ikke supleret . Jeg er nok naiv, men har en god føling og holder fast ,, Jeg tør ikke gætte på hvad vi vil ende på hvis den fejler ... jeg følger debatten på chat siden intens og vil gerne takke for alle de saglige indlæg der kommer - jeg kan dog ikke skrive der ... jeg er en heldig amatør indtil videre.12/9 2015 09:59 gwal 073183at du har haft dem i langt tid, gør vel ikke, at du kan holde til falde, mere end hvis du lige havde købt dem. værditabet er det samme hvis den dropper.TRÅDOVERSIGT