Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Maersk er nået et kritisk niveau


73168 SimonKjaer 10/9 2015 08:07
Oversigt

Godmorgen - Teknisk Analyse af MAERSKb:xcse

Der sker i skrivende stund spændende ting med Maersk aktien (Maerskb:xcse, weekly).
Og man behøver faktisk ikke så mange indikatorer eller oscillatorer for at se, at vi kigger på et potentielt kritisk niveau. To linier er nok. Less is more.
Baggrund:

Maersk:xcse er nået til et punkt hvor bull-trenden fra 2009 (blå linie) konvergerer med en horisontal support/resistance linie (rød linie). Begge har ved flere lejligheder fungeret som support (og resistance), og dette niveau bør af samme årsag betragtes som kritisk, da et break nedad kan signalere et kommende fald - potentielt til <7.000

Volumen er faldene i takt med at prisen har nærmet sig convergence. I sig selv ikke nødvendigvis et bearish signal, men det nylige price gap, kunne give anledning til en bearish overbevisning. Aktien møder dog netop dette kraftige niveau af support i disse dage og et bounce kunne af samme årsag være forventligt og dermed en mulighed for at købe op.

Da jeg kigger på weekly chart her, er der ingen grund til panisk at lede efter køb eller sælg knappen. De kommende 2-3 uger kommer til at være spændende. Hold øje med price action på daily chart for indikationer af hvilken retning prisen stikker af i.

Konstruktive kommentarer er altid velkomne.


Dbh,
Simon Kjaer
https://dk.linkedin.com/in/simonkjar

Maersk.CO, Simonkjaer, MAERSK B.CO
10/9 2015 22:49 Helge Larsen/PI-redaktør 273170


26/9 2015 20:39 Kors85 073288Hej Simon. Tak for dit opslag. Nu hvor den er brudt igennem 10900, hvor ser du så aktien? Skal vi ned i 8000? Som jeg ser det, er det svært at se, hvad der her og nu skal vende trenden.28/9 2015 07:39 SimonKjaer 173300Hej Kors85,
Worst-case scenario for aktien er et projiceret downwards move, der svarer til distancen i pris mellem highest high og til den opadgående trendlinie.
Umiddelbart ville jeg dog ikke tro, at dette bliver aktuelt, da det er et forholdsvis aggressivt prisfald vi ser udfolde sig lige nu, og derfor vil jeg først kigge efter support omkring 9,500.

God morgen til dig :)

Maersk.CO, Simonkjaer, MAERSK B.CO
TRÅDOVERSIGT