Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Invester i USA (Boliger)


73271 USAinvest 25/9 2015 18:51
Oversigt

Hvorfor er folk i Danmark tilfredse med kun at tjene nogen få procent på deres investeringer? Jeg er bolig investor her i St. Louis, Missouri og laver short sales, wholesales og snart istandsættelse af huse. Her findes investeringsmuligheder som ikke blot er uhørt her i USA, men også på verdensplan. Der er områder her i St. Louis området man f.eks. kan købe en bolig for $40,000 som lejer ud for $800-$850 pr. måned. Her er masser af boliger der har brug for at blive sat i stand med muligt videresalgsprofit 30-50% på 3-4 måneder. Man kan investere i ejendomsskatter som er statsgaranteret med årligt profit op til 36% osv. osv.

Kort fortalt: Jeg vil gerne finde en dansk samarbejds eller investeringspartner der er interesseret i at investere her i USA. Kontakt mig hvis du er interesseret og lad os tage en snak om hvordan vi kan tage det næste skridt sammen.

PS. du kan se vores hjemmeside her : www.webuyhousescash123.com hvor du kan se nogen af vores huse til salg lige nu.25/9 2015 22:58 XJK 073273Investering i ejendomsskatter, som er statsgaranteret med årligt profit op til 36%...javel ja25/9 2015 23:04 USAinvest 073274Hvor meget vil du vædde?25/9 2015 23:08 XJK 073275Hvad går væddemålet ud på?25/9 2015 23:31 USAinvest 073276Lød bare ret sarkastisk dit udsagn. Jeg kan da også sagtens vise dig (en evt. partner i DK) hvordan du kan investere her og få 50% årligt afkast statsgaranteret og fuldt lovligt selvfølgelig. Der er ikke noget underligt i det....fordi ingen har fortalt dig det og ingen har undervist dig i det betyder ikke at det ikke er sandt. Men ja jeg ville med glæde dele det med en seriøs og frit tænkende business partner i DK.25/9 2015 23:55 XJK 073277Ih du milde, først 36% statsgaranteret profit i investering i ejendomsskatter og nu 50% årligt statsgaranteret afkast, det lyder sørme godt. Og godt at det er lovligt, for ellers ville det være ulovligt og dermed i strid med loven.25/9 2015 23:58 USAinvest 073278Ja kommer an på hvilken stat du investerer i i USA. Kontakt mig hvis du er seriøs og interesseret i en form for partnerskab. Jeg bor fast i USA så søger en forbindelse i Danmark til at starte samarbejde med.26/9 2015 00:03 XJK 073279Hvis investeringen er i USA, hvad skal du så brug en dansk partner til?26/9 2015 00:12 USAinvest 073280Tja fordi jeg ved at man ikke kan få den slags investeringer i Danmark. Fordi jeg syntes det kunne være sjovt, spændende og udfordrende at vække Danmark lidt op omkring hvad RIGTIGE investeringer er og hvor meget man rent faktisk kan tjene, og jeg tror det kan vokse sig stort hurtigt når folk ser hvor meget man rent faktisk kan tjene. Så tja jeg er villig til at starte småt, men det kræver ikke meget at "bevise" for folk at der er en KÆMPE verden derude hvor man kan tjene mange mange flere penge end aktier og den slags ting. I Danmark tror alle at investeringer KUN er aktier og obligationer. I USA er det meget meget mere og der er mange flere penge at tjene og real estate er langt sjovere og giver meget mere kontrol. Yderligere har jeg stadig familie i Danmark og kunne være skønt at kunne besøge Danmark og binde det sammen med forretning og forbindelser. Jeg er åben overfor alle tiltag, men jeg er ikke typen der ligger på knæ og tigger og beder folk om at investere med mig/os. Enten så sker det eller også sker det ikke. Jeg har nok og se til....så det korte svar er nok....jeg syntes det kunne være sjovt!26/9 2015 00:38 XJK 073281Det er mægtigt pænt af dig, men jeg takker nej.26/9 2015 08:32 gwal 473283det er fedt nok du deler dine tanker og syn på muligheder med os andre. så misforstå mig endelig ikke.

men hvorfor snakker du til folk du ikke kender om denne slags muligheder, i stedet for at:
1 - snuppe hele profitten selv
2 - lade din familie være del af det, i stedet for os

jeg tænker bare, at det må være til at forstå, at denne slags vil blive mødt med voldsom skepsis, af stort set alle. både fordi du er villig til at dele sådanne muligheder med fremmede, når du ikke behøver det - det statsgaranterede afkast koblet med tidsrammerne du nævner, gør at projektet kan vokse så hurtigt, at andres involvering blot vil være i vejen. fordi din familie burde være inddraget før fremmede, hvis det er så garanteret. og ikke mindst, fordi der findes rigeligt med store kapitalforvaltere, investorer osv, som burde have gået ind i det marked og sænket den garanteret retur til at ligge nær andre statsgaranterede retur rater.

med andre ord, så lyder det for godt til at være sandt, og den slags møder skepsis, simpelthen fordi det oftest også er det.26/9 2015 11:06 USAinvest 073286Tja, jeg tror vi kan blive enige om at tankegangen i USA og Danmark er anderledes og det har jeg lært at acceptere. Her i USA bliver man ikke mødt med skepsis på den måde og man tænker i lidt større win-win situationer. Ihvertfald ikke når det kommer til investorer og entrepreneurer. For det andet gør man/jeg det udfra en mere entrepreneur mindedness og forbliver i tankegangen at der er nok til alle samt et mere spirituelt livssyn at imens man hjælper andre hjælper man sig selv. Jeg tror hvis du/man deltager i vores investor møder her vil du opleve at alle her deler ud af deres viden, resourcer og netværk fordi de forstår at der er nok til alle. Hvis jeg har en samarbejdspartner der tjener mig penge på en stabil basis hvorfor i alverden ville jeg sabotere mig selv og omvendt?

Faktisk nu du nævner familie. Jeg tror du vil finde andre er enige i at de sidste der tror på dig er din egen familie så jeg er ikke længere bekymret om dem, selvom min mor er godt på vej. Min fætter har lige solgt et firma for 6 millioner kroner. Jeg prøvede at finde investeringer til ham her i USA men han troede heller ikke på det selvom den slags investeringer er hverdag her hvis du ved hvordan man gør. F.eks. troede han ikke på at man kan investere i ejendomsskatter indtil han undersøgte sagen. To ting holdt ham tilbage: Frygt for det ukendte samt ham selv i tankegangen netop at det er for godt til at være sandt. Med andre ord folk der tænker småt vil ikke drage fordel af dette. Sådan er det bare. Så nu har han i stedet en investering i KBH hvor han kun tjener 2-3% i renter per år sagde han. Intet jeg kan gøre fordi jeg gider ikke spilde min tid på at overbevise ham. Enten er man åben eller også er man ikke. De fleste står i vejen for dem selv.

Du nævner kapital forvaltere osv. Hvad tror du bankerne investere dine penge i da? Tja en af grundene til at alle ikke laver disse investeringer er fordi med ejendomsskatter skal man fysisk være til stede og købe dem i de forskellige counties. Processen er forskellig fra county til county og dit profit er også forskelligt og bliver udbetalt på forskellige måder og de fleste steder bliver de kun tilbudt en gang årligt. Kræver lidt research men jeg kan garantere dig for at det er sandt. Jeg bor meget tæt på Illinois ( Saint Claire og Madison County) og derover betaler de 18% halvårligt på din investering PLUS hvis husejeren IKKE tilbagebetaler dig får du ingen rente MEN i stedet deres hus frit og kvit. Drager du til Texas er du garanteret 50% osv. Det er loven i USA hvis altså boligejeren ikke har betalt deres ejendomsskatter i 2-3 år i træk. Der er 3000 counties i USA og alle har forskellige procedurer osv. Faktisk havde jeg en assistent ringe ud til en lange række stater for at få info om hvordan man gør i netop deres county som jeg har i spreadsheets.

Med tiden skal jeg nok finde en samarbejdspartner i Danmark, men det bliver ikke pga. mig. Det er de øvre magter der styre den slags ;)

Håber det besvare dit spørgsmål. Der er nok til alle min ven hvis man bare ved hvor man skal lede. Tro mig det tog mig 10 år at komme hertil så jeg forstår din skepsis, men det er sandt og har været sandt i et par hundrede år her og der er sikkert en lignende process gemt godt væk i Danmark også.


Lad mig afslutte med dette. Vi arbejder på at skabe vores egen private pengefond her. Min mentor siger at man bør betale 12-15% i rente per investering. Andre siger at den høje rente gør at folk netop ikke tror på at det er sandt og derfor "kun" tilbyder 8%. Så ja hvad siger det dig?TRÅDOVERSIGT