Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

MATAS - En fremragende analyse


73380 Helge Larsen/PI-redaktør 11/10 2015 09:53
1
Oversigt

Matas nedjusterede i sidste uge. Kampen om kunderne er intensiveret. Især salget på nettet af skønheds- og sundhedsprodukter er nu og fremover en hård konkurrent til Matas.

Derfor har Matas indgået et tæt samarbejde med helsegrossisten Helsam omkring Matas egen netshop, hvor Matas har fået adgang til at sælge det fulde sortiment på over 10.000 forskellige varer fra Helsam. Herunder også det omfattende program af fødevarer.

Salget sker ofte med store rabatter til Matas Club-medlemmerne for at konkurrere med de mange webshopper, som sælger de samme varer til under priserne i de danske detailbutikker.

På butiksområdet kan Matas blive udfordret af apotekerne, som i stigende grad sælger de samme varer som i Matas.

Det samme kan Matas af forretningskæden "Normal" som på kort tid har opnået en meget stor succes på det danske marked.

http://www.normal.dk/Forside.1.aspx

Den kinesiske discount helsekæde "Helsemin" har også potentiale til at blive en seriøs konkurrent til salget af helseprodukter hos Matas.

www.helsemin.dk


Pernille Rasmussen har lavet en fremragende afhandling på Aarhus Universitet om værdiansættelsen af Matas. Afhandlingen er fra 2014, men er stadig aktuel.

Afhandlingen nævner dog ikke specifikt konkurrencen fra "Normal" og "Helsemin".


http://pure.au.dk/portal-asb-student/files/83135719/Afhandling.pdf




TRÅDOVERSIGT